Hår 1 augusti 2020 Bästa Bob-hårklippningar att spara till din första hårklippning efter låsningen Redo för klippningen?

Hår 1 augusti 2020 Bästa Bob-hårklippningar att spara till din första hårklippning efter låsningen Redo för klippningen?

Mitt hår har nyligen nått den besvärliga mittlängden där det inte längre är mittloben som jag besökte frisörerna för, men det kan fortfarande inte betraktas som en lång frisyr. Istället sitter den ganska uttråkad på mina axlar, vilket får mig att allvarligt överväga att gå till huggen. Jag har experimenterat med kortare frisyrer genom åren, men har aldrig kastat mig i en full bob.

Men med mitt Instagram-konto som fylls med dramatiska hårklippningar efter kraschen måste jag erkänna att jag är allvarligt frestad att ge upp mina längder till förmån för något kortare, mer hackigt och oändligt svalare. Och en snabb titt på nätet bekräftade att boben kunde vara frisyren från 2020. Från Fearne Cotton till Lily James har många kändisar genomgått stora hårtransformationer under det senaste året, och deras stilar ser verkligen fantastiska ut.