Holiday 27 juni 2020 13 kultartiklar Moderedaktörer försvarar i sommar Grab the SPF.

Holiday 27 juni 2020 13 kultartiklar Moderedaktörer försvarar i sommar Grab the SPF.

Vi känner alla känslan när du lägger ditt hjärta i en viss bit och hittar det slut i lager när du äntligen kan köpa det. Detta hände mig förra sommaren med en serie saker som jag hade avsatt för att investera för en sen semester. För att vara ärlig tar jag fullt ansvar. Jag är inte en framåtblickare när det kommer till shopping, och historiskt sett brukar min rutin före semestern eller händelsen vanligtvis bli en galen streck för Westfield eller en Net-a-Porter-order samma dag. Överraskande nog ger detta vanligtvis inte särskilt fruktbara resultat.

I år, även om sommaren kommer att se lite annorlunda ut, har jag lovat att ändra mitt fokus och investera i färre bitar som jag verkligen älskar i förväg. Jag har funderat på hur Arizona Love bandana-sandalerna kunde göra min nuvarande sommargarderob så mycket bättre, varför de var högst upp på listan eftersom de var på nytt (ett säkert tecken på att de kommer att vara överallt igen här sommar).

Nya tillägg som vi redan har sett på våra Instagram-feeds inkluderar Faithfulls sortiment av mönstrade klänningar (jag tar var och en) och snörskor från Who What Wear-kollektionen, som, lita på oss, redan flyger från hyllorna.

Fortsätt rulla för att se kultprodukterna sommaren 2020 som säkert kommer att klara tidens test.