Holiday Frisyr Hur: Enkel flätad uppdatering

College mode

Flätad bulle / updo

Helgdagar är äntligen här! För de flesta av oss betyder det att vi förutom våra redan hektiska scheman har festkvällar att delta. Säsongen kräver släktträffar, kyrkobesök, nyårsafton, fula tröjefester och många fler lättsamma firande.

Att försöka hitta festklänningar och kläder för alla dessa tillfällen är ganska svårt, varför vi ofta håller fast vid våra rutinfrisyrer. Precis som säsongen kräver ljusa kläder som sticker ut, bör ditt hår också göra ett uttalande.

För denna frisyr bestämde jag mig för att ta en enkel bulle och lägga till en touch för att göra det mer intressant. Följ stegen nedan för att skapa en enkel flätad uppdatering.

1. Skapa en hög hästsvans.

Flätad bullehandledning Steg 1: Att sätta hår i en hästsvans

Jag började med rent, torrt hår som var rakt, men lockigt hår skulle också fungera bra för den här stilen. Stoppa bara håret i en lite rörig hög hästsvans och säkra med en resår. Jag försökte hålla håret nere framför min hästsvans, så jag kunde flytta det lite för att ge det mer volym.

2. Separat + fläta.

Flätad bun-handledning Steg 2: Skapa två separata flätor

Därefter delade jag hästsvansen i två halvor och flätade sedan varje sektion och skapade två flätor. Jag gjorde det med den klassiska flättekniken, men du kan också göra fiskstjärtflätor; välj den teknik du är mest bekväm med. Jag använde små hårband för att säkra flätans ändar, men tog bort dem under nästa steg.

3. Vrid + Fäst de flätade sektionerna.

För att skapa uppdateringen delade jag flätorna lite för att göra dem lösare. Eftersom jag inte är den perfekta flätan trodde jag att det skulle hålla hela utseendet mer rörigt och mer avslappnat.

Sedan vridade jag helt enkelt de två sektionerna runt basen på min hästsvans för att skapa ett “flätat” bulleutseende och använde bobby-stift för att säkra flätorna.

Redo!

Här är en översikt över mitt slutliga utseende:

Flätad bulle frisyr: ovanifrån

Här är hur baksidan av bunen såg ut:

Flätad bulle frisyr: bakifrån

Och här är en närbild, så att du kan se den oväntade vridningen som flätorna lägger till:

Flätad bulle frisyr: närbild

Ytterligare tips:

Trots att jag bar den här frisyren samma dag som jag tvättade mitt hår, tror jag att det skulle vara bra för en dags hår eftersom håret skulle vara mer strukturerat och lättare att fläta.

Jag tog bort banden i ändarna av mina flätor genom att fästa dem i bunken, men de klara gummibanden skulle fungera bra om ditt hår verkar falla ut lätt.

Dessutom höll jag den övergripande stilen mer rörig och avslappnad, men ett mer elegant och dramatiskt utseende kunde lätt uppnås. Du kan dra tillbaka allt hår, även sidoblocken, i hästsvansen och tillsätt lite serum för att hålla det glänsande. Istället för att lossa flätorna innan du fäster dem kan du hålla dem täta.

Dina tankar?

Vad tycker du om den enkla flätade uppdateringen? Kommer du att prova det för ditt nästa sociala engagemang? Vill du prova nya saker med håret för semestern eller föredrar du att spela det säkert? Finns det en speciell frisyr som du bär regelbundet under semestern? Var noga med att lämna en kommentar och meddela oss!