Holy Grail hudvårdsprodukt som alla college-tjejer borde ha

College mode

Alla har sin egen “eviga” produkt: det elementet i den heliga gralen som de inte kan föreställa sig att leva utan. Idag ska jag dela mina. Om du inte redan känner till det, låt mig vara den som presenterar dig Garnier SkinActive Micellar Cleansing Water.

Nedan ska jag förklara varför jag älskar den här produkten, hur jag använder den och varför den är ett måste i varje college-flickas skönhetsarsenal. (Observera att detta inte sponsras på något sätt, jag älskar bara dessa saker!)

Vad är micellärt vatten exakt?

Låt mig först förklara vad micellrengöringsvatten är. Micellärt vatten är i grunden mjukt vatten med små bollar rengöringsoljor inbäddade inuti.

Det är allt? Är det bara olja i vatten? Nej, lyssna här: dessa unika oljor är det lockade till oljor och smuts i ansiktet. När de kommer i kontakt med din hud, ta bort allt smuts och smuts oskalad. Samtidigt återfuktar det micellära vattnet din hud och Det kan också användas som fuktkräm.

Varför är Garnier Micellar Water fantastiskt?

Många märken har sin version av micellärt vatten idag, inklusive avancerade favoriter som Lancome och Yves Saint Laurent. Jag vet dock inte om dig, men jag vet att jag inte har råd att spendera 40 dollar på micellärt vatten. Men Garnier-priset är överkomligt! Deras vanliga vatten varierar från $ 4 för 3,4 fl oz till $ 7 för 13,5 fl oz. Ditt pris är rätt för mig. Dessutom är Garnier Micellar Water lätt att hitta i någon apotek eller till och med Target. Då är det bekvämt att köpa.

Den främsta anledningen till att jag älskar Garnier SkinActive Micellar Cleansing Water är att jag som medlem i Oily / Combination Skin Club vet hur viktigt det är att hitta en toner eller sminkborttagare som det torkar inte ut min hud, men det gör det inte för fet heller. Kampen är verklig på detta område. Garnier Micellar Water tar bort all smink som min rengöringsmedel och snurrborste inte kunde fånga och lämnar min hud perfekt hydratiserad och slät.

Den sista anledningen till att jag anser att Garnier Micellar Water är min heliga gral beror på att lite går långt … Vilket betyder att det varar för alltid, vilket också betyder att jag sparar pengar! En flaska av detta kommer att hålla i mer än två månader, och det är åtminstone att använda den dubbelt en dag. Jag använder den på natten efter en lång dag i skolan och jobbet och använder den nästa morgon för att ta bort olja och återfukta huden.

3 varianter av Garnier micellärt rengöringsvatten:

Garniers SkinActive Micellar Cleansing Water-linje inkluderar tre olika sorter. Den du väljer beror på din hudtyp och typ av smink (vattentät eller inte). Dessa är de tre produkterna:

Hur jag använder Garnier Micellar Water:

STEG 1: RENA ditt ansikte med din favoritrengöringsmedel. Du kanske tror att detta är kontraintuitivt, men micellärt vatten fungerar bäst när det senast användes. I själva verket kan det finnas skadliga kemikalier i kranvatten som kan torka ut huden; det micellära vattnet tar bort dem.

STEG 2: SKAKA Mycket bra Garnier SkinActive micellar rengöringsvatten.

STEG 3: PRESSA flaska lite för att applicera lösningen på din kudde eller bomullstuss (bomullstussar fungerar bäst i min erfarenhet).

STEG 4: TILLÄMPA den mättade bomullskulan eller dynan i ansiktet eller det område du vill rengöra. (Du kan också använda micellärt vatten för att ta bort mascara från till exempel falska ögonfransar.)

STEG 5: GJORT. Du kan sluta här eller så kan du fortsätta med ytterligare hudvårdsprodukter. Du behöver inte skölja bort det, och det kan faktiskt fungera bättre om du inte gör det.

Garnier micellärt vatten har min hud förbättrades mycket sedan jag införlivade den i min hudvårdsrutin. Jag märker särskilt bra resultat varje gång jag följer upp min Dickinson Witch Hazel Toner.

Om du inte har använt den här produkten vet jag inte vad du väntar på! Du har inget att förlora och bra hud att vinna. Du måste på allvar prova den här heliga gralprodukten.

Dina tankar?

Älskar du dessa saker lika mycket som jag? Om någon av er använder denna produkt, Berätta vad du gillar med det! Låt oss veta vilka produkter du gillar att använda med det också!