Hud 24 april 2020 Jag sitter aldrig i solen, men dessa gradvisa garvprodukter får mig att se solbränna De är helt idiotsäkra.

Hud 24 april 2020 Jag sitter aldrig i solen, men dessa gradvisa garvprodukter får mig att se solbränna De är helt idiotsäkra.

Det finns inget jag gillar mer än att sola. Jag skäms för att erkänna det, men det är sant. Känslan av glädje jag får när jag står ute och dricker en uppfriskande spruta medan min hud absorberar allt D-vitamin är verkligen oslagbar. Och pojke, jag har utnyttjat varje minut av solsken som har kommit till mig genom åren. För ungefär ett år sedan, när jag var i början av tjugoårsåldern, började dock år med solskador komma ikapp mig. Jag började märka rynkor i pannan, pigmentering på kinderna och spindelven på näsan och jag visste varför.

Från och med den tiden vägrar jag att sitta i solen under längre perioder, och under de få minuter som jag gör tror jag bättre att jag har smetat varje tum av exponerad hud med SPF 50. Problemet med detta är det jag kärlek Att garvas. Faktum är att när jag inte ser mer solbränd ut, känner jag mig inte riktigt som mig själv. Och detta orsakar problem, särskilt med tanke på att jag verkligen inte är ett stort fan av falsk solbränna.