Hud 4 april 2020 Dessa hårt arbetande handkrämer ger garanterat näring till torra, nariga händer. De är de bästa av de bästa.

Hud 4 april 2020 Dessa hårt arbetande handkrämer ger garanterat näring till torra, nariga händer.  De är de bästa av de bästa.

Och det är inte bara kallt väder som kan orsaka att tidigare mjuka händer torkar ut, spricker och gör ont. Från att torka handtvålar till irriterande rengöringsmedel på ytan kan huden på våra händer reagera dåligt på ett antal saker under dagen. Därför är det absolut nödvändigt att vi gör allt för att se till att vi ger händerna all den fukt de behöver för att säkerställa att huden förblir mjuk, smidig och bekväm.

Och lita på mig, jag vet alltför väl farorna med att applicera oljiga handkrämer. Det är lite jag hatar mer än känslan av täckta, slemmiga händer. Så jag har gjort det till mitt personliga uppdrag att hitta några av de bästa handkrämerna som inte får mig att känna mig “ick”. Så om du som jag, gillar du inte känslan av feta händer, men hatar torrhet ännu mer, fortsätt rulla för att hitta de mest närande handkrämer och balsam där ute.