Hur du hittar din stam på college

College mode

Två vänner som kastar fredstecken

Om du är någon som jag blev det naturligt att få vänner på gymnasiet. Det var därför det var en absolut chock att komma till college.

På college, särskilt om du går på en större skola, är det väldigt lätt att känna att du inte passar någonstans. Högskolans miljö kan göra att även den mest utåtriktade personen tvekar och känner sig ensam bak i klassrummet när människorna omkring dig inte har något emot att skaffa vänner av någon anledning än att dela studiehandböcker.

Den första terminen kunde jag, förutom en liten (cool!) Grupp av vänner, inte hitta den sanna gemenskapen som jag behövde.

Grupp college flickor

Mitt lilla gäng förstaårsflickor.

Snabbspolning framåt 2 år senare och jag kan knappt komma ihåg hur det kändes att känna mig så liten i ett stort samhälle. Jag har fått vänner som verkligen bryr sig om att vara där och känner äntligen att jag hör hemma i min skola.

Vägen att hitta var du passar in är aldrig lätt, men vi hoppas att dessa steg hjälper dig att komma dit:

Steg ett: var du

Ja, jag vet att det här låter kliché, men det är sant. Detta är det första steget i att hitta de personer du kommer att kalla din stam. Alla har något som gör dem intressanta och unika, så lägg ut det! Dölj inte vem du är; Om du gör det kommer du att sluta med vänner som inte riktigt gillar dig för dig.

De saker som gör dig annorlunda kommer att göra dig minnesvärd. Var inte rädd för att visa upp dem.

Steg två: Var positiv

Inte alla är glada hela tiden, och det är okej! Men människor dras till det du lägger ut för världen och vill vara vänner med människor som lyfter upp dem. Då ler! Bra vibbar lockar bra människor!

Steg tre: säg ja

Jag har sagt det tidigare och jag ropar ut det igen för det är underbart att vara så öppen: SÄG JA!

Oavsett om du är inbjuden att delta i ett klubbmöte eller om en tjej från ditt golv bjuder in till lunch, säg ja och vara öppen för möjligheten. Ja, om saker är tänkta att vara det kommer de att göra det, men ibland behöver ödet att du agerar. Hur förväntar du dig att hitta ditt folk om du aldrig är i världen?

Steg fyra: ta en chans

College handlar inte bara om att hitta sig själv utan också om att skapa sig själv. Så mingla med människor som är annorlunda än du, människor du aldrig föreställt dig att komma överens med.

Det kanske inte fungerar hela tiden, men vem vet, skillnaderna mellan dig kan ge dig en del av dig själv som du aldrig visste saknade. Folket är intressant, unikt och överraskande; ta en chans med dem.

Steg fem: gå med i något, vad som helst

Även om alla steg före den här är mycket hjälpsamma, är det kanske det viktigaste. Ta reda på när ditt college är värd för en klubbmässa och skriv bara ditt namn på varje ark!

Att gå med i något ger dig en gemensam grund med människor, ett gemensamt intresse. I slutet av mitt nyårsår var jag snabb att gå med i en sällskap som förändrade mitt liv. Jag har blivit vän med några fantastiska kvinnor som visar mig hur älskad och uppskattad jag är.

För dig behöver det inte nödvändigtvis vara en sällskap, någon grupp som väcker ditt intresse kan fungera! Du kommer automatiskt att träffa nya människor och vara ett steg närmare att hitta dina sanna vänner.

Delta Gamma Eta Nu vårklass 2016

Min typ av Delta Gamma-medlem.

Mat att ta med:

När du väl har hittat din stam, kom alltid ihåg hur du kände dig tidigare. Hitta flickan som behöver någon och var den personen. Varje person du möter förändrar dig på något sätt, skulle inte den förändringen vara bra att vara?

Två tjejer är dumma

Jag skulle vilja höra dina berättelser i kommentarerna nedan!

Har du haft problem med att få vänner på college? Vad hjälpte dig att hitta din stam?