Hur du skapar din college “Uniform”

College mode

College student uniform

Om det är något som universitetet har lärt mig om mode, är det vikten av att ha en personlig uniform. Nu pratar jag inte om khakibyxor, marinblå veckade kjolar och vita polotröjor. Jag pratar om trendiga kläder som du enkelt kan bära på morgonen utan att använda svettbyxor.

Medan jag fortfarande älskar att sätta ihop den perfekta klädseln att ha på sig i klassen eller umgås med vänner, har jag lärt mig det att ha en outfit är viktigt för de morgnar där du verkligen bara vill trycka på snooze-knappen en gång till. Under de senaste åren har jag skapat en repertoar med bitar som jag kan mixa och matcha för att skapa en snygg outfit på kortare tid än det tar att borsta tänderna.

Jag är här för att visa dig några av mina favoritkläder som gör att jag kan vara bekväm och söt hela dagen, samt några av de delar som är väsentliga för att skapa din egen personliga ”uniform”. Läs vidare för mer information:

1. Bekvämt och coolt

Snygg och bekväm collegeutrustning

Ponte-byxor är den perfekta basen för alla bekväma och eleganta utseende. Koppla ihop dem med en hjälmjacka, chambray-skjorta och mönstrad halsduk för ett skiktat utseende som hjälper dig att klara din dag med förändrade temperaturer. Lägg till en varm päls om det är kallare ute och sedan vagga lagren i ett varmt klassrum.

2. Mysig avslappnad

Mysig outfit för college

Jag tror inte att jag kunde leva utan den här mysiga koftan. Det är mitt favoritplagg och det är varmt nog att bära utan en kappa på. Det geometriska trycket och kricka-popen lägger till några roliga och moderna detaljer i detta extremt bekväma utseende.

3. Sista minuten chic

Söt och enkel outfit för college klasser.

En sista minuten-outfit är inte lättare än bekväma leggings, en överdimensionerad tröja och en söt halsduk. Byt ut tröjan och halsduken för att få tillgång till denna outfit!

Viktiga inslag i universitetets ”enhetliga”

Nu när du har sett mina college garderob grunder, Samla dina favoritversioner av dessa föremål för att skapa dina egna enkla och snygga kläder.:

Högskolans uniform väsentligheter

Produktinformation: randig tröja, skjorta, halsduk, grå tröja, kofta, T-shirt, klocka, byxor

  • Ta på dig skinnies. Eftersom de är gjorda av ett ponte-stickat tyg känns det som ett bekvämt par leggings, men de fungerar och ser ut som ett par målningar. Den bästa delen? Det supertjocka materialet förhindrar garderobskador som är vanliga i alltför tunna och genomskinliga leggings. Se bara till att minska storleken eftersom de sträcker sig!
  • Chambray skjorta. Jag bär mina hela tiden med olika halsdukar på toppen. Det är den perfekta, opretentiösa kappan – ingen kommer att märka om du bär den hela tiden!
  • Överdimensionerad tröja. Det här är så lätt att bära med ett par färger på på eller jeggings, och det finns så många olika stilar du är säker på att hitta den perfekta (eller tre!) För dig. Jag gillar att köpa tröjor i några storlekar för att se till att de är perfekt baggy.
  • Mysig kofta. Dessa koftor kan i princip dubbla som filtar och är det mysigaste du kan ha på dig under en lång dag på campus.
  • Infinity halsduk. Ingenting lägger till omedelbar stil och komfort som att lägga en oändlig halsduk runt halsen. Variera bara färgen, mönstret eller strukturen på din halsduk och samma gamla outfit känns ny igen.
  • Löst passande skjorta eller tank. Detta är perfekt för att stoppa under en av de tjocka koftorna utan att förlora komforten. Du kan också bära den under en knäppt chambray-skjorta för ett annat utseende.
  • Tillbehör. Gör din favoritdräkt lite mer speciell genom att lägga till dina favoritpar stövlar, en färgstark klocka eller en rolig sjal.

Berätta för mig vad du tycker:

Vilka av dessa favoritkläder är din favorit? Vad gillar du att ha på dig när du behöver en enkel och elegant outfit? Låt mig veta genom att lämna en kommentar!