Hur får man Hailey Biebers nygifta stil

College mode

Om du inte har hört, har denna nygifta precis gift sig med en av Amerikas ledande män. Hailey Baldwin gifte sig med Justin Bieber efter ett svindlande engagemang, och nu har vi en ny favoritkändis, POWER COUPLE.

{RELATED POST: The Definitive Guide to Hailey Bieber’s 2020 Look}

Hailey Bieber är elegant, söt och sassy. Hon misslyckas aldrig med att imponera på sin gatustil och har intensifierat den nyligen. Så här kopierar du hans mördare smekmånadstil för dig själv.

Hailey Bieber Style – Suit One: Biker Thoughts

En sak jag älskar med Hailey är att hon vet hur man kan rocka ett snyggt utseende. Jag älskar kontrasten hos de gröna sammetbyxorna. De är definitivt min favoritdel i kläderna.

Jag ska vara ärlig och säga att det inte var lätt att försöka duplicera Hailey’s kläder. De är alla så unika och naturligtvis ~ designers ~. Men det hindrade mig inte! Jag var tvungen att hitta bitar som ni alla också kunde använda.

Hailey Bieber-outfit med

Produkter: Motorcykeljacka – Zara, Mörkgröna sammetbyxor – Madewell, svart skjorta – Nordstrom, Hoops – Urban Outfitters

Du skulle bli förvånad över hur lätt det är att hitta mörkgröna sammetbyxor just nu! Jag valde ett par som såg ut som Haileys bästa. Uppenbarligen saknar byxorna coola sömmar, men jag tyckte att dessa bitar var ett bra, prisvärt alternativ.

Hailey Bieber Style – Set Two: Warm and Fuzzy

Som sagt är det en utmaning att fuska med Haileys kläder, men jag var villig att göra det! Jag hade lite kul att hitta prisvärda ersättare för det här trendiga utseendet som du helt kunde rocka på campus.

Hailey Bieber-outfit med lätta tvättjeans, bomberjacka, t-shirt, bälte, vita sneakers

Produkter: Brun flygjacka – Urban Outfitters, T-shirt – American Apparel, Jeans – American Eagle, Bälte – Urban Outfitters, skor – Jeffery campbell

Jag var väldigt glad att hitta dessa bitar eftersom jag verkligen älskar dem. Jag tycker att flygjackor är så söta. De lägger till mycket detaljer i en outfit, särskilt när läder och päls är tvåtonade.

Jag var oerhört glad över att hitta dupes av Haileys sneakers. Dessa Jeffery Campbell-sneakers är prisvärda och ser mycket ut som de vita höga sneakersna Hailey har på sig.

Hailey Bieber Style – Set Three: Summer Valentine

Jag är ett absolut fan av denna outfit. Det påminner mig om de varmare dagarna i soliga södra Kalifornien.

Jag tycker att Hailey gjorde ett bra jobb med att kombinera den hetrosa crop top och de röda tillbehören. Rött och rosa kan ibland kollidera, men här går de riktigt bra tillsammans!

Hailey Bieber-outfit med medium tvätt flare jeans, rosa prickig topp, vita sneakers,

Produkter: Rosa T-shirt – Forever 21, Jeans – American Eagle, Sneakers – Allmänhetens önskan, Väska – H&M, solglasögon – mål

Jag älskar denna outfit så mycket att jag kan behöva köpa allt själv. Det är roligt, flirtigt och feminint. Tre av mina favorit saker! Det skulle vara helt perfekt för våren.

Hailey Bieber Style – Set Four: Bright Night

Bara Hailey Bieber skulle veta hur man ansluter snygg och kantig i en outfit. Den gyllene klänningen är elegant och elegant. Den överdimensionerade läderjackan är grov på bästa möjliga sätt. Avsluta sedan outfit med en enkel Säker högklackade skor. Detta gör att all uppmärksamhet kan ligga kvar på huvudstyckena: klänningen och pälsen.

Produkter: Klänning – PrettyLittleThings, Jacka – Zara, Högklackade skor – Allmänhetens önskan

Paljetter är så ilska just nu och det var inte svårt att hitta ett bedrägeri för Haileys guldklänning. Läderrock, å andra sidan, orsakade fler problem. De flesta läderrockar är mycket dyra eller sålda. Så jag valde naturligtvis en flygjacka. Den är stor, gjord av läder och håller dig varm.

Gillar du Hailey Biebers stil?

Hailey Bieber fortsätter att imponera på mig med sin gatustil. Hon lägger mycket personlighet till sina kläder. Jag kan inte vänta med att se vad han har i väntan på oss nästa.

Vilken outfit är din favorit? Skulle du bära en i morgon om du kunde? Lämna en kommentar nedan och låt mig veta vad du tycker!