Hur Jonathan Van Ness maximerar stilleståndstiden för att bibehålla sin energi

Hur Jonathan Van Ness maximerar stilleståndstiden för att hålla sin energi uppe

Hans regeringsnamn är Jonathan Van Ness. Men för de nästan 5 miljoner fansen som stämmer in på Van Ness Instagram-flöde och Netflix. Queer eye för serotonin-boosting joie de vivre hits, han är mer än en stylist och en regnbåge av personlighet – han är en riktig vän, intimt känd som JVN, även om han bara är i våra huvuden. Vi är i JVN-fantasin som en bästa vän. (Vem är inte?) Så föreställ dig vår glädje när vi lär oss att vår flerskript hjälte, som också sätter komedi, skrivande och hiv-förespråkande på sitt schema, är lika mycket en kraft att må bra i verkliga livet som han är han. skärm.

JVN hälsade en folkmassa i Los Angeles nyligen som en del av hennes roll som varumärkesambassadör från Biossance och förtrollade alla på taket medan de såg fantastiska ut i en genomskinlig topp och klackar. Det spelar ingen roll att han kämpade förkyld. Exakt hur håller en av de mest positiva krafterna i popkulturen sin energi på 100? Van Ness, som också har skrivit boken om radikal egenvård (Over the Top: A Raw Journey to Self-Love), förklarar allt nedan.

Självvård formad av kroniska sjukdomar

Att ha en kronisk men hanterbar sjukdom som HIV gör det ännu viktigare för mig att införliva egenvård i mitt dagliga schema så att jag kan hålla mig lugn medan jag har ett riktigt hektiskt liv, och egenvård är något jag använder, vare sig det är yoga, terapi eller meditation, för att hjälpa till att kontrollera mitt galna liv. Men oavsett om du hanterar en sjukdom eller inte förändrar det inte behovet av att integrera egenvård i din rutin.

Förhoppningsvis kommer en ren, hållbar skönhet att vara normen, inte undantaget.

För att maximera stilleståndstiden

[For everyday self care,] Jag älskar att spendera tid med mina katter. Jag älskar konståkning. Jag älskar gymnastik. Jag älskar att gå till gymmet, gå och vara hemma, antingen ensam eller med vänner. Om jag hade tid [for an ultimate self-care session]Jag skulle ta en semester på en turkos strand med massor av yoga, bad och meditation.

Din morgon glans

Jag älskar att integrera hudvårdsprodukter som hjälper mig att känna och se bäst ut, samtidigt som jag kommer från etiskt anställda och hållbart framställda platser. Jag älskar att bada med Herbivore Coconut Milk Bath. Jag börjar min [skin and hair] rutin med Biossance Squalane + Marine Algae Eye Cream runt mina ögon, under och över. Sedan ansöker jag Biossance Squalane + Peptide Eye Gel att tömma mer när det behövs, särskilt om jag applicerar smink. Jag masserar in dessa produkter försiktigt i huden för att hjälpa till med svullnaden.

Jag sprutar Oribe Foundation Preparation Mist [on my hair] innan fläta för att få det att se bra ut. [After I apply sunscreen all over my face, neck and ears], Jag börjar sminka genom att blanda tre produkter [including Algenist Color Correcting Radiant Primer & Concealer] i en hemlagad blandning. Därefter applicerar jag concealer där det behövs, mest runt ögonen, näsan och på ärren.

Ren avkodning

Jag är medveten om ingredienserna i min hudvård, men jag tror att ren skönhet för många kan vara en svår plats att navigera på. Det var därför jag arbetade med Biossance på Den rena akademin, vilket är en bra resurs för människor som vill bättre förstå vad det innebär att vara rena och förhoppningsvis hjälpa dem att göra smartare och hälsosammare val. Det är viktigt att vi alla förstår vilka ingredienser som är säkra för oss och planeten, och förhoppningsvis kommer en ren, hållbar skönhet att vara normen, inte undantaget.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen, kan vi få en liten provision från försäljningen.