Hur man applicerar Cut Crease Eyeshadow som ett proffs på ditt första försök

Hur man applicerar Cut Crease Eyeshadow som ett proffs på ditt första försök

Bläddra för att se fler bilder

Det fanns en tid då applicering av flytande eyeliner verkade omöjligt, men efter mycket övning har det blivit nästan naturligt för mig. Med det sagt känns det som om det är dags att ta itu med nästa knepiga skönhetsutseende.ja fru, jag pratar om hur man applicerar ögonskugga med klippta veck. På senare tid lever både kändisar och skönhetsguruer för ett snyggt rynkesutseende, och även om den sista glamouren verkar skrämmande, är det inte så svårt att skapa när du bryter processen från början till slut.

“En skuren veck kan fungera på många olika ögonformer, eftersom den verkligen ger ögonens dimension och får den att se ännu mer öppen ut”, säger L’Oréal Paris kändis makeup artist Sir John. Hon har gjort en hel del nedskärningar på sina kändissklienter (som Beyoncé, NBD), så med en palett i handen och hennes tips i åtanke sätter jag ihop den perfekta steg-för-steg-guiden för att spika ögonskugga med skärning. Om du planerar att ge utseendet med dina egna ögon, läs vidare för bästa tillvägagångssätt.

Steg 1-hur man applicerar-klipp-veck-ögonskugga

Bella Gerard.

Applicera grundfärg på ögonlocken

Inte så fort! Även innan tror Om du vill nå en pall, lägg ner en bas för att se till att dina lock är ordentligt förberedda. Jag applicerar ett tunt lager av Fenty Beauty Pro Filt’r Amplifying Eye Primer och låter det sitta i cirka 30 sekunder. Om du inte är ett fan av klibbig känsla eller är orolig för rynkor i din skugga, kan du ställa in grundfärgen med ett genomskinligt pulver innan du går vidare till skuggorna.

Steg 2-hur man applicerar-klipp-veck-ögonskugga

Bella Gerard.

Hål ut ögat med en matt skugga

Innan du kan hugga ut ett veck måste du skapa lite djup. “Jag skulle börja med en ljus till medelbrun nyans för att koppa ögat och gradvis polera tonen”, säger Sir John. Revolution Beauty Forever Flawless Decadent Eyeshadow Palette har de perfekta nyanserna för ett varmt rödskuren veck ögonblick, så jag tar “Sahara” och “Grandeur” på en fluffig veckborste och börjar arbeta de mattbruna tonerna i min naturliga veck.

Jag ser också till att ta färgerna något över min naturliga veck. Jag gör det genom att öppna ögonen medan jag blandar för att se till att skuggan fortfarande syns. (Nej, mitt utseende är inte helt matt, eftersom min pensel hade lite glänsande rester från tidigare glans. Jag gör inte @, okej?)

Steg 3-hur man applicerar-klipp-veck-ögonskugga

Bella Gerard.

Använd en mörkare nyans för att lägga till drama och definiera

Ta sedan en mer exakt borste och en mörkare matt nyans för att skapa mer djup innan du skär ut vecket. En mörkbrun räcker, men för mitt röda utseende använde jag en kombination av “Hedonic” och “Splendid” och arbetade dem strax ovanför min veck för att fördjupa den ljusbruna blandningen jag gjorde ett steg tidigare.

“Om du har sjunkna ögon skulle jag inte rekommendera överdriven konturering, eftersom du redan har denna naturliga ihåliga”, säger Sir John. I så fall kan den ytterligare definitionen börja se tung ut. Slutligen använder jag en platt borste för att applicera mer mörk skugga på den yttre tredjedelen av mitt ögonlock.

Steg 4-hur man applicerar-klipp-veck-ögonskugga

Bella Gerard.

Storlek eller “klipp” vecket med concealer

Nu går det, ni alla. För att verkligen spika utseendet lever jag och dör för Revolution Beauty Cut Crease Canvas, men om du inte ser i full glamour tillräckligt ofta för att motivera köpet kommer din concealer och en platt skuggborste att göra tricket. När jag tittar direkt in i spegeln med öppna ögon använder jag produkten för att hugga en halvcirkel precis ovanför min naturliga ihålig.

“För att hugga veckan är det bäst att följa ögatspårets spår för att hitta rätt plats”, säger Sir John. När jag väl är nöjd med formen applicerar jag lite mer produkt och täcker de inre två tredjedelarna av locket med den. Oroa dig inte för att blanda detta med den mörkaste nyansen i den yttre tredjedelen, eftersom följande steg garanterar en perfekt matchning.

Steg 5-hur man applicerar-klipp-veck-ögonskugga

Bella Gerard.

Applicera en skimrande skugga över concealern.

Nu kommer vi någonstans, folk! Därefter tar jag “Glimmer” och använder en platt borste för att packa skuggan i de inre två tredjedelarna av mitt ögonlock, tills hela concealern är täckt. Därefter tar jag en mörkare ljusbrun nyans, kallad “Luxe” och placerar den mellan “Glimmer” och min mörkröda yttre tredjedel. Jag diffunderar tills den ljusa delen av mitt öga smidigt förvandlas till det mörka yttre hörnet. Det låter enkelt, men den perfekta matchningen kan vara det mest tråkiga steget, så ha tålamod!

Steg 6-hur man applicerar-klipp-veck-ögonskugga

Bella Gerard.

Klipp vecket med en glitter eyeliner.

Eftersom jag ännu inte är ett skärande proffs som Sir John, är vecket som jag hugger ut med min concealer inte alltid så skarpt som jag skulle vilja, så jag använder lite eyeliner för att förstora det. Det där se som om du är superkompetent och går utöver men verkligen, det är det perfekta sättet att täcka för slarvigt snidarbete!

Jag tar PYT Beauty Glam Glitter Gel i “Gold” på en eyelinerborste och använder den för att spåra vecket på mitt snitt, börja nära mitt inre hörn och stoppa mitt i mitt ögonlock. Det här är när utseendet verkligen kommer ihop och jag börjar bli upphetsad över att göra push-ups för “Gram”.

Steg 7-hur man applicerar-klipp-veck-ögonskugga

Bella Gerard.

Lägg till dina sista detaljer (fransar, eyeliner, etc.)

När du har tagit bort vecket från ditt snitt kan du anpassa utseendet efter eget tycke. Jag tar alltid min Kaja Wink Stamp Wing Eyeliner & Pen-penna och liner och skapar ett snabbt och enkelt eyeliner-utseende (om du verkligen försöker förbättra ditt glamourspel är den här mönstrade vingen ett måste!).

Därefter applicerar jag mina KISS Blowout Lashes i “Pageboy” och markerar mitt inre hörn och pannben med min ljusa nyans. Slutligen kör jag en av mina mörkaste mattor mycket försiktigt längs den nedre fransraden. Dags att nå min ljusring.

Hur man applicerar Cut Crease Eyeshadow Hur man applicerar Cut Crease Eyeshadow som ett proffs på ditt första försök

Bella Gerard.

Starta en YouTube-kanal och bli en professionell skönhetsguru

Redo! Du ser så bra ut! När glamouren i min veckning är klar avslutar jag resten av min smink och känner mig som ett helt proffs. James Charles kunde Aldrig! När du väl har lyckats med detta grundläggande tillvägagångssätt för skärande veck är du inte rädd för att bli kreativ och driva dina gränser. Prova olika färgscheman, mer dramatisk eyeliner, Eufori-Eleganta fauxstenar, eller vad ditt extra hjärta önskar.

Bli inte förvånad när Sir John börjar ringa du den kapade vikmastern. Handla allt du behöver för att återskapa det här utseendet nedan.

FentyEyePrimer

Fenty Beauty.

RevolutionPalette2

Revolution Beauty.

RevolutionCutCreaseCanvas

Makeup revolution.

PYTGlitterGel

PYT Cosmetics.

KajaEyelinerStamp

Kaja Beauty.

KISSLashes

PUSS.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen, kan vi få en liten provision från försäljningen.