Hur man bär en jeansskjorta

College mode

Hur man bär en jeansskjorta

För några månader sedan begärde en supersöt college-läsare från Sydafrika en artikel om hur man bär en jeansskjorta. Lisa, jag hoppas att du läser det här, och om du är, ledsen för att du tog så lång tid! Jag älskar förfrågningar så lämna dem gärna i kommentarerna. (Även om det kan ta ett tag för jag skriver artiklar i god tid!)

När du bläddrar igenom dessa bilder, kom ihåg att du också kan göra det ersätta en jeansskjorta med en flanellskjorta för att skapa samma utseende.

1. En jeansskjorta … som en skjorta

Leah jeansskjorta

Detta är det mest uppenbara sättet att bära en jeansskjorta – som en skjorta! Men om du är uttråkad av detta kom jag på några olika sätt att krydda det genomsnittliga denimet. Nu går vi!

2. På en skjorta

Jeansskjorta som jacka

Det näst vanligaste sättet att bära en jeansskjorta är sätt den på en annan skjorta. Många tycker om att ha på sig jeansskjortor över mönstrade skjortor. I blicken till vänster har jag på mig en surfströja som jag tyckte var “för cool för skolan” under min gymnasietid (därav mitt uttryck. Jag ber om ursäkt). Min andra tröja är Franska rostat bröd! Varför förstår inte folk det? Ingen förstår….

3. Under en tröja

Jeansskjorta under en tröja

Bär en krage skjorta under en överdimensionerad tröja det är ett utmärkt sätt att lagra och hålla sig varm.

Hur varmt? Varmare än en cowboy som lasso en hingst i juli medan man dricker engelsk frukostte. Du får idén. Är gör en jeansskjorta snyggare och smartare.

4. Klä dina smarta kläder tillfälligt

Jeansskjorta med klänning

Chansen är att om du läser detta är du en fashionabel person. Du gillar att klä dig ut. Det är fantastiskt! Ibland kan du dock känna dig lite överklädd (som om sådant fanns, du säger). En jeansskjorta lägger till ett avslappnat element i ett elegant utseende. Att rulla upp ärmarna lite eller göra en knut i botten ökar denna effekt.

5. Välj rätt tillbehör

Jeansskjorta och uttalande halsband

Eftersom jeansskjortor är avslappnade är detta det perfekta tillfället att visa enuttalande halsband. De gör de mest grundläggande kläderna – som svarta byxor, stövlar och en jeansskjorta – ser tillsammans ut. Statement halsband kan lägga till färg, som min gjorde ovan, eller glans. Lika, Jag tycker att oändliga halsdukar ser super söta ut med denimtoppar.

Vad tycker du?

Hur ser denimskjortan ut? Vilken av dessa former är din favorit? Låt mig veta i kommentarerna nedan!