Hur man bär träskor

College mode

ClogBanner

Bildens författare

Medan jag studerade utomlands i sommar i Spanien fanns det träskor i alla mina favoritbutiker. Massor av söta och trendiga tjejer bar dem i sina kläder, och de såg bra ut! Ju mer jag såg dem, desto mer gillade jag dem. Jag kände mig inspirerad och köpte mitt eget solbränna innan jag åkte hem till Minnesota.

Medan jag älskar att bo i Minnesota är det inte precis världens stilhuvudstad och träskor anses vara ganska trendiga här! Så på grund av detta kände jag mig först obekväm med att ha på mig mina nya skor hemma. Lyckligtvis utvecklade jag snart ett system som fungerade för mig och tillät mig att bära mina träskor.

Det här är de riktlinjer jag följer när jag bär träskor … Kolla in dem om du är intresserad av att integrera den här stilen av trendiga skor i din garderob!

Tips för att bära träskor

  • Bli inspirerad. Är du osäker på träskor och hur du bär dem? Försök att se bilder på kändisar och andra tjejer som testar trenden. Weheartit.com och Chictopia är bra ställen att hitta bilder. Kolla också in funktionerna och artiklarna om träskor: Kim’s Skulle du bära … träskor? och Audrey’s Fashion Challenge: Träskor diskuterar trenden, liksom de här bitarna från Who What Wear, Style Bakery och Blue är i mode i år. De kan inspirera dig att köpa ett eget par!
  • Välj en häl. De viktigaste alternativen för täppklackar är platta, klumpiga eller kilklackade. Om du vill ha höjd men inte gillar de klassiska, tjocka bottnarna som de flesta träskor erbjuder, täppakilar ger ett annat och ofta mer bärbart utseende. De är också lättare att gå på än traditionella träskor!
  • Håll det klassiskt. Närhelst du har ett modernt eller överdrivet föremål är det en bra idé att hålla resten av din stil klassisk och enkel. På det här sättet kommer inte bara ditt uttalande (i det här fallet träskor) att sticka ut, men du undviker också att se trend-besatt och fånig ut.
  • Prova höga klackar av trä. I höst kommer vi att se skor med exklusiva täppdetaljer: träplattformsklackar och synliga dubbar. Så om du gillar den stilen men inte gillar formen eller känslan av traditionella träskor, har du tur! Förvänta dig att se täppa-inspirerade sandaler, stövlar och till och med skor den här säsongen!

Populära val

Söta träskor för höst

Produktinformation: Cayenne Cutout Clog, Free People. Jeffery Campbell Snick Wedges, Loris skor. Tappning i tappning, Miss Selfridge. Gittertäppa, Oasis. Thaddea Peep-Toe Clogs, Target. HOWDY Platform Clogs, Asos. Jola träskor, Kurt Gelger. HOWIE Sandaler med mockaskinn med dubbla spänne, Asos.

Outfit inspiration

Träskor kostym

Produktinformation: Vintage Tiger droppörhängen, Avalaya. Vadderad väska FreeSpirit, Very. Armband i guldkedjelänk, snygg smyckeskrin. AG Tomboy Crops, Anthropologie. Dolman Top Rested and Relaxed, Ruche. Korkkilar i konstläder med öppen tå, Go Jane.

Dina tankar?

Vad tycker du? Älskar du träskor? Jag hatar dem? Hur bär du dina träskor? Vad tycker du om de träskoinspirerade skorna? Låt oss veta vad du tänker med en kommentar!

Ursprungligen publicerad den 2 september 2010

Läsarinteraktioner