Hur man förfalskar “supermodell” fluffiga ögonbryn när du inte är naturligt begåvad

Hur man förfalskar "supermodell" fluffiga ögonbryn när du inte är naturligt begåvad

Bläddra för att se fler bilder

Jag, tillsammans med en mängd makeupartister, tror att ögonbrynen är mittpunkten i alla skönhetsutseende och hjälper till att rama in ditt ansikte, samtidigt som du accentuerar dina ansiktsdrag. Men om du är som jag och inte bara fick du ett lyckligt kortspel när det gäller helhet. Naturligtvis förvärrades denna brist också tack vare min dåliga bedömning i gymnasiet när jag bestämde mig för att prova 90-talets spermierögonbryn som Kate Moss hade, och jag blev övervaxad till evig skada. Hur som helst, oåterkalleliga tonårsskönhetsfel åt sidan, jag kan säga att med många års träning och massor av produktförsök och -fel har jag effektivt lärt mig att förfalska min väg till fulla ögonbryn och har upptäckt några av de bästa. ögonbrynsprodukter för ögonbryn utspridda i processen.

Jag erkänner att medan jag tenderar att hålla mitt dagliga sminkutseende (och rutin för den delen) ganska enkelt, A.M. ganska detaljerad, till och med metodisk, när det gäller mina ögonbryn. Jag är det enda steget jag kommer att oroa mig för och den enda produkt (er) förutom min pålitliga matt flytande läppstift som jag bara inte kommer hemifrån utan. Min kompletta rutin inkluderar en penna för att fylla i luckorna, en tonad panngel med volymiserande mikrofibrer för att lägga till den textur som jag använder för att forma och borsta mina ögonbryn med en spole och slutligen en klar panngel för att jämna ut områdena med Jag överdrivit det (och det gör jag ofta), lägger till lite definition och “sätter” dem på plats. Oavsett om du är välsignad med väldigt buskiga ögonbryn och letar efter några produkter för att hålla dem preparerade och under kontroll, eller om du bara har något att arbeta med, kommer dessa betrodda pannprodukter att se dem fulla och preparerade.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen, kan vi få en liten provision från försäljningen.

1. WunderBrow ögonbrynsgel

Wunder Brow gel för ögonbryn Amazon

Amazon.

Som någon besatt av en buskig panna som sitter stilla hela dagen kan jag intyga den oöverträffade uppehållskraften för denna produkt – den varar verkligen minst 24 timmar. Denna ultrabyggbara, fiberinfunderade tonade panngel är utan tvekan min favorit jag någonsin har använt.

2. Maybelline Tattoo Studio Eyebrow Pomade

Maybelline-Tattoo-Studio-Eyebrow-Pomade-Amazon

Amazon.

Om du letar efter en långvarig formel som möjliggör maximal precision (och därför är ultrabyggbar), kommer denna apotekssalva inte att göra dig besviken. Det erbjuder också ett anständigt utbud av toner som passar en mängd olika nyanser och nyanser.

3. Lime Crime Bushy Precision Brow Pencil

Lime-Crime-Bushy-Brows-Pen-Amazonas

Amazon.

Om du letar efter en mer naturlig look och en idiotsäker applikationsprocess är denna precisionspenna det perfekta sättet att efterlikna samma struktur och volym av naturligt pannahår utan att behöva tänka två gånger. Fyll i spridda fläckar, lägg till färg och lägg till volym utan att se ut som om du bär en produkt.

4. TrèStiQue Brow Definer Pencil & Tint Eyebrow Gel

Tresique-Brow-Definer-amazon

Amazon.

Denna idiotsäkra 3-i-1 panndefinerare ger dig en lättanvänd penna, tonad gel och spolborste i en kompakt design. Denna ”trippelhot” -brynprodukt ger definition, volym och fullhet och torkar på bara några sekunder. Det är en fantastisk panna-produkt på resande fot som inte offrar prestanda eller slitagetid för enkel applicering.

5. Fördelar Clear Fixing Gel för ögonbryn 24 timmar

Fördel-panna-fixer-24-timmar-transparent-gel-amazon

Amazon.

Den här klara osynliga panngelen hjälper dig att forma och sätta ditt slutliga utseende på plats och hålla dem intakta i upp till 24 timmar. Naturligtvis kan du också använda detta bara för att borsta dina ögonbryn och hålla dem preparerade också. Till skillnad från många tydliga pannformler, torkar den på 30 sekunder eller mindre och klumpar sig inte eller flagnar inte under dagen.