Hur man gör nagelkonst: söta katter

College mode

Cat Nail Art Tutorial

När jag kom på den här nagelhandledningen var den lite sliten. När höstkylan äntligen började börja, ville jag införliva ett klassiskt höstlook, men kände inte mycket inspiration för det. Och när min väns katt gäspade latt åt mig från andra sidan soffan slog den mig; Vem älskar inte katter?

Jag hade mycket kul med det här utseendet eftersom jag är lite kattälskare. Okej, jag är typ av en kattgalen framtida dam, jag erkänner det! Använda en stor höstfärg och en lätt hand, du kan få det här bedårande kattdesign På dina naglar också! Bläddra ner för att lära dig hur du skapar denna nagelkonst.:

Fall kul

Sally Hansen Flirt Basfärg

Kan jag säga att hösten är min absoluta favoritsäsong? Med de ständigt föränderliga färgerna på bladen, den tillfredsställande krisen när du trampar på dina fallna bröder och förmågan att börja lägga upp igen, vad är det inte att älska?

Mörka och plommonfärger är ett måste under hösten.varför jag bestämde mig för att använda Sally Hansen Flirt som en vacker basfärg. Det är vackert pigmenterat och fångar perfekt det vampiga höstutseendet.

Allt du behöver är kärlek … och en katt

Half Circle Cat Nail Art Tutorial

Okej, nu till det bästa; Pott! För att komma igång målar du a halv cirkel högst upp på naglarna. Jag bestämde mig för att bara måla tummen, pekfingret och ringfingrarna och använde ett djupt vitt nagellack.

Tricket med denna handledning? Tålamod! Se till att varje päls har fått tillräckligt med tid för att torka. På det sättet, genom att lägga över kattens funktioner, kommer inget under att förstöras. Så låt dessa halvcirklar torka helt innan du går vidare.

Cat Ears Nail Tutorial

Nästa, kattöron! Jag använder min praktiska torra Sharpie-markör som ett prickverktyg, men använd gärna en tandpetare eller en liten hårnål för den här delen.

Doppa verktyget i en pöl med vit nagellack (jag lägger mitt på ett indexkort) och knacka sedan på två små trianglar. Du kan också dra konturerna av triangeln för att få mer exakta linjer, men jag tyckte att min nagellack var för ogenomskinlig för detta. Återigen, vänta tills öronen torkar helt.

Cat Attack Nail Tutorial Cat Face Steps

För nästa steg är det viktigt använd en mycket lätt hand att pricka alla funktioner. Se också till att du inte överpolerar ditt prickverktyg. Vi vill undvika att av misstag göra stora fläckar i vårt söta kattungeansikte!

Doppa ditt verktyg i en liten mängd svartlack peka i ögonen. Använd öronen som en guide så att de inte är för långt ifrån varandra eller för nära varandra. Jag sätter mitt till höger där den inre delen av örat börjar. Återigen, ta bort eventuellt överflödigt polermedel som du kan ha på ditt prickverktyg så att ögonen inte blir för stora.

Därefter med Sally Hansen Nail Art Pen i ljusrosa, målade pånäsa strax under mitten av ögonen. Gör sedan en enda punkt inuti vart och ett av öronen och lägg till en liten rörelse för att skapa en liten triangel.

Slutligen, med ett silverlack, dra ditt prickverktyg över utsidan av näsan för att göra små morrhår. Jag gjorde två på varje sida, men gärna lägga till mer! Kom ihåg att bara ha en liten mängd polermedel på ditt verktyg och gör mycket mjuka drag för att skapa ett rent och exakt utseende.

Kattens nagelkonst

För att ändra utseendet bestämde jag mig för att måla små svansar på mitt och små fingrar. För den här delen behöver du inte vara så exakt som vi var med kattens funktioner, så gärna ha en bra mängd nagellack i ditt prickverktyg. Jag tecknade bara en linje nära toppen av nageln innan jag böjde den något. Nu är din kattens nagelkonst komplett!

Att du trodde?

Är du ett fan av kattdesigner? Skulle du ha det här utseendet i skolan? Hur känner du dig för kattgalen som har tagit tag i sent? Låt oss veta i kommentarerna nedan!