Hur man övergår stridsstövlar från sommar till höst

College mode

Header-Boots-Combat-Transition-Fall

Stridsstövlar De var definitivt mina mest slitna stövlar förra året och jag misstänker att de kommer att bli det också i år. Varför frågar du? Tja, dessa barn är mycket mångsidiga och kan matcha nästan vilken stil som helst. Lika, de är utmärkta att gå från sommar till pumpasäsong!

För att bevisa min poäng har jag samlat mig två kläder med mina trogna stridsstövlar. En är perfekt för tidigt på hösten, medan den andra är perfekt för kallare klimat. Bläddra ner för att se dem båda:

1. Höstblommor

Stridsstövlar, blommig klänning, jeansjacka

Denna outfit är perfekt för de varmare, nästan höstliga dagarna. Jag parade ihop en Sommarklänning med en Jeansjackamen om du har en, tror jag a jeansväst det skulle också se ganska snyggt ut. Jag valde att lämna benen nakna, men knähöga strumpor eller strumpor skulle också vara ett snyggt tillskott om det är kallare där du är.

När det gäller klänningen, vem säger att blommor bara är för vår och sommar? Som med de flesta mönster, om blomman har en mörk bas, i det här fallet svart, är det definitivt lämpligt för att dricka pumpakrydda latte och strimla löv på väg till klass.

2. Tröja tid

Hur man bär stridsstövlar i kallt väder

För kallare dagar finns det inget mysigare än överdimensionerad tröja och en tjock oändlig halsduk. Naturligtvis kan du inte heller gå fel med grönt. bruksjacka. På mina ben gick jag med några tjocka leggings, för som alla vet är det svårt att ha på sig byxor varje dag. För att undvika att falla in i “leggings as pants” -epidemin, se bara till att din tröja täcker vad Miley Cyrus outfit inte täckte på VMA.

Ibland kul hatt Med ett djur (eller en sassy linje om du känner dig inspirerad av Cara Delevingne) kan det vara en glad touch. Hattarna håller håret ur ansiktet när du går till lektionen på blåsiga dagar, även om jag rekommenderar att du tar bort dem från insidan så att folk inte hänvisar till dig som “Flickan i pingvinhatten.”

Sassy Plug Time: För en extra outfit med stridsstövlar ihop med jeggings, kolla in mitt inlägg i Study Abroad!

Berätta för mig vad du tycker!

Vad tyckte du om dessa kläder? Har du stridsstövlar? Eftersom det är ditt? Vikar du dem? Vad är du mest upphetsad för hösten? För mig föredrar jag att mina stridsstövlar är utplacerade och är ivriga att äta pumpa-pannkakor i min skolkafeteria!