Hur man skär din morgonmakeup i hälften

College mode

Hur du skär din sminkrutin till hälften: Tips för att optimera din morgonrutin och skapa en snabb sminkrutin för dig själv

Morgnar kan vara den mest trafikerade tiden på dagen. Vi gör oss redo för lektioner, organiserar våra att göra-listor och (om vi har tur), tar kaffe och en snabb frukost. När du har kort tid kan något så roligt som att sminka dig bli en tråkig uppgift som du måste göra snabbt.

Smink behöver dock inte ta evigt! För alla de upptagna tjejerna på språng, här är mina tips och tricks om hur du optimerar din morgonrutin genom att skära din sminkrutin i hälften.

Organisera din smink

Vi kan alla komma överens om att det att vara organiserat gör allt lite lättare, eller hur? Ha en makeup arrangör, som en av dessa klara akryler, gör det det lättare att se din smink och välja vad du behöver.

Om ditt skrivbord ständigt är trassligt och du aldrig kan hitta din favoritläppskugga på morgonen, är det enklaste sättet att frigöra värdefullt diskutrymme att organisera dina borstar. Att inte nämna, att organisera din smink hjälper dig att påskynda din morgonrutin.

Manu Camargo

Använd smink tricks

Om du har kort tid kommer du inte ha tid att tillämpa alla produkter i din sminkrutin. Det handlar om att använda smink tricks för att maximera din tid.

Mitt favoritmake-trick är att använda eyeliner som ögonskugga. Detta är lättare med en eyeliner-penna. När jag beklär mina övre lock, vill jag lägga det tjockare än vad jag brukar göra och sedan använda mitt finger eller en bomullspinne för att blanda det över mina lock.

När jag rusar på morgonen är min 10-stegs hudvårdsrutin det sista jag vill gå igenom. Jag gillar att kombinera min makeup och hudvårdsrutin för att påskynda processen. SPF-tonad fuktkräm kan vara en livräddare på morgonen, eller så kan du blanda din foundation med fuktkräm för att raka några minuter ur din rutin.

Varje morgon gillar jag att spraya mitt ansikte med Mario Badescu Facial Spray ($ 7). Aloe Cucumber Green Tea Spray infunderas med näringsrika botaniska ämnen som återfuktar, återupplivar, tonar och stimulerar en tråkig, trött hud. Jag gillar att använda detta som en ansiktsgrunder när jag har bråttom. Det lägger också till en våt yta när den används som efterbehandlingsspray.

Joanna kosinska

Fokusera på behov

För mig kan jag inte lämna huset utan att fylla i mina ögonbryn och gunga ett helt par fransar. Allt annat är förhandlingsbart. Förbi gör mina två viktigaste saker först, Jag har alltid tillräckligt med tid åtminstone det väsentliga innan jag lämnar hemmet.

Om du känner dig naken utan foundation, kontur eller ögonmakeup, fokusera på det som gör att du känner dig mest säker. Alla andra produkter som du kan använda med återstående tid är en bonus!

Jag vill också lägga onödiga steg och produkter åt sidan när min tid är kort. Ibland kan applicering av en generös mängd concealer göra samma jobb som att applicera en foundation fylld ansikte. Jag gillar också att använda Glossier’s Cloud Paint ($ 18) som en rodnad, kontur och ögonskugga. Den krämiga formeln och utbudet av naturliga nyanser gör den till den bästa allroundprodukten, och det minskar mängden produkter i min sminkväska!

Annie spratt

Investera i professionella tjänster

Även om ögonfransförlängningarna länge har varit kontroversiella i skönhetsvärlden handlar det om att bli informerad. Jag personligen älskar dem och har fått dem i flera år. Kändisar som Chrissy Teigen, Kylie Jenner, Jennifer Lopez, Katy Perry och Beyonce är fans och det verkar som om de alltid har gjort det. Det finns ingen bättre känsla än att gå ur sängen med en hel uppsättning fransar. De kan vara en dyr investering eftersom det behövs påfyllning varannan vecka, men om du har lite extra pengar att spendera är de underbara!

Microblading (ögonbryn tatuering) har varit en framväxande trend i skönhetsvärlden. Även om jag aldrig har mikrobladen mina ögonbryn, har jag en lång lista med vänner som älskar proceduren. Microblading ger dina ögonbryn ett fylligare och mer naturligt utseende. Om du har glesa ögonbryn kan det här vara den perfekta tjänsten att investera i. Även om det kan vara dyrt är den goda nyheten att du bara behöver gå igenom processen en gång.

Varning: Använd ditt bästa omdöme! Allergier är mycket verkliga och allvarliga. Rådfråga endast certifierade proffs och var noga med att fråga tekniker om ingredienser och möjliga biverkningar.

Haley rivera

Vilka är några av dina favoritmake-trick?

Hur effektiviserar du din skönhetsrutin? Vad är din snabba sminkrutin på morgonen? Låt mig veta i kommentarerna nedan!