Hur man stylar och bär en svår bit

College mode

Jag är säker på att alla har det plagget som de gillar mycket, men det verkar som om de inte kan matcha någonting. Jag vet att jag har flera, så i den här artikeln (och kanske framtida också) försöker jag hitta sätt att utforma och bära“Svåra” element: Hjälper dig genom att hjälpa mig själv!

Därefter kommer jag att fokusera på att designa en Tröja som jag fick i julklapp för två år sedan och har antagligen använt den tre gånger sedan dess.

Som du kan se är det en ganska tjock tröja med ett snyggt tryck på framsidan och en neutral färg som skulle göra det lättare. Det stora problemet jag har haft med honom är det är för kort! Även när jag försöker sänka det är det fortfarande inte så länge jag är bekväm med att använda:

För kort tröja

(Och nu är min bara mage på internet, fantastiskt.) Hur som helst, min största oro var hitta ett sätt att täcka min buk och även för att hålla balansen mellan den tjockare botten och toppen, så läs vidare för att se hur jag gjorde det.

1. Börja med den enklaste lösningen.

För min första outfit valde jag det mest uppenbara alternativet och blandade den beskurna tröjan med lite byxor med hög midja. Trots att jag hade höga plattformsskor, rullade upp ärmarna och lade till ett maskulin bälte lyckades jag hålla utseendet tillräckligt avslappnat för att bära i klassen en kall dag.

Hur man utformar en tröja som är för kort

Nyckeln att komma ihåg här är den här: om toppen är för kort, kompensera med byxor med hög midja! Vi lärde oss detta från crop top-trenden (se: hur man bär en crop top) – det enklaste sättet att bära dem är med shorts, kjolar eller byxor med hög midja.

2. Var kort och söt!

En kort tröja som denna är perfekt för skiktning! Här ville jag skapa en mer feminin outfit men kunde inte välja mellan en klänning eller en kjol. Jag valde det senare, eftersom den här kjolen är den typ som sitter i midjan, snarare än att vila på höfterna, var jag inte orolig för att visa för mycket hud. Naturligtvis kan du välja att bära en klänning under och ingen kommer att kunna skilja på det!

Hur man stylar en tröja som är för kort med en kjol

Anledningen till att jag valde de tjocka sandalerna var att jag behövde ha på mig något för att kompensera den ”tunga” överdelen – de små, läckra skorna skulle inte ha fungerat. I denna kombination fungerar tröjan dessutom som ytterkläder: tänk dig att sätta på den på en vårdag, redo att ta av den när solen börjar skina. Och om du trodde att en sådan tröja inte kunde komplettera ett mer känsligt smycke, tror jag att jag lyckades motbevisa den teorin lite.

3. Bär något under.

Men bär inte något som du hoppas kommer att bli obemärkt – var modig! Sätt på dig en galen fuchsia-t-shirt! Eller kanske en neongrön linne! Jag valde en randig bodysuit och jag matchade ofrivilligt färgerna med den halsduk jag hade på mig. Men vem bryr sig, så länge jag bekvämt kan lyfta armarna utan att visa magen.

Hur man stylar en kort tröja över en ljus tee

Lägg också märke till att jag inte var det för galen med tillbehör och i det här fallet glömde jag faktiskt att bära ett bälte. (Men jag tror att den digitala ersättaren kommer att fungera för tillfället.) Det jag gillar bäst med den här stilen är att den ser ganska grundläggande ut om jag står stilla, men när jag börjar röra mig kan du se de ljusa färgerna kika ut nedanifrån. Jag älskar. det där!

4. Om allt annat misslyckas, ta skydd!

Naturligtvis, med någon svår del, finns det alltid en chans att ingenting verkar fungera och om så är fallet måste du hitta en lösning. Min idé var att bära en jeanjacka ovanpå allt, med bara tröjorna fortfarande synliga. denim på denim det kommer alltid att se bra ut enligt min mening. (Se bara till att du inte blandar tvättarna i denim – du vill alltid blanda dem fel i det här fallet!)

Denim på denim

Ett annat alternativ kan vara en fuskpälsväst eller varför inte? – en jacka. Om du kämpar för att slå förkylningen dessa dagar (som jag är), kommer ingen mängd lager att verka för hög för dig.

Slutligen lägger de gröna stövlarna en välbehövlig färgsticka till hela utseendet och allt jag behöver göra nu är att ta en glad väska på vägen ut och klädseln är komplett!

Framgång! Din tur nu.

Till slut kom jag på fyra olika kläder men ännu viktigare, jag insåg att det här stycket kanske inte är så svårt att bära som jag ursprungligen trodde. Jag vill höra från dig nu: åsikter, förslag? Vad är din “omöjliga” bit? Lämna en kommentar och kanske skriva ett inlägg om det.