Hur man utformar ränder från vinter till vår

College mode

Ränder från vinter till vår

Ränderna är a klassiskt och neutralt mönster som aldrig går ur stil. Nyligen verkar världen ha vaknat till rändernas storhet, eftersom det är nästan omöjligt att gå in i en butik eller modeblogg utan att se dessa avslöjande linjer. Eftersom jag helhjärtat stöder denna besatthet är de här två sätt att bära ränder på vintern och två sätt att bära dem på våren.

Om du letar efter söta sätt att använda en randig tröja Under hela året föreslår jag att du läser den här underbara artikeln av Shannon.

Monokrom vinter

    Svart-grå-kofta-svart-vit-skjorta-randig-jeans-hög midja-djur tryck-slip-ons

Är det en farfar? En mime? Någon som flydde från en svartvit film? Eller en modebloggare?

Tjocka koftor Y slip-ons De är MVP för min garderob på måndag / onsdag / fredag. För att göra saker lite mer intressanta, slip-ons är med djurtryck, koftan är svartvittoch mina jeans är det hög midja.

Investerat i Stripes

Black-Puffy-Vest-Fur-Collar-Hood-Shirt-Stripes-Blue-Jeans-Ankle Boots-Camel-OOTD

Inverterad, för att jag är i en väst? Geddit? Inte jag heller.

Du kanske har sett denna look i en av mina tidigare artiklar, men jag älskar det så mycket att jag tycker att det förtjänar ett hedervärt omnämnande i kategorin “Bästa vinterränder”. Västar och ränder de går ihop som ägg och avokado, eller pandor och bambu.

Man kan till och med säga att ränder och västar är stjärnälskare. (Inga fler skämt härifrån lovar jag.)

Randig klänning, jeansjacka och en touch av mynta

Klänning-marinblå-randig-och-vit-Denim-jacka-med-huva-ärmar-Mint-Converse-triangel-krage

Ibland oroar jag mig för att snäva ränder kan framhäva delar av min kropp som jag inte vill framhäva. Men om du älskar ränder, Jag säger gör det. Det är viktigt att vara säker på dina kläder, men det är också viktigt att prova nya saker och inte tillåta dig att bära något du vill ha.

För en lätt kappa använder jag den här Hybrid Superhero Half Hoodie Half Denim Jacket. Mig Mint konversera lägg till en tårta för våren. Mig triangel halsband Det är så tufft att det kan förväxlas med ett hajtandhalsband, om du tittar på det på långt avstånd och kisar.

Äventyrare med ränder

Söt randig skjortadräkt

Produktinformation: shorts, hatt, randig t-shirt, koppling, solglasögon

Eftersom ränder vanligtvis är på den neutrala sidan kan du komma undan med det para ihop dem med djärvare saker, som shorts, hjärtformade speglade solglasögon, blommiga midikjolar eller andra svåra att bära kläder du kan hitta. Eller så kan du para ihop dem med inte så grundläggande färger och texturer, som den här ljusa, splurge-värdiga lavendelpåsen.

Älskar du ränder?

Vilka av dessa kläder är din favorit? Vad vill du se nästa? Lämna mig tre CF-önskningar nedan så gör jag mitt bästa för att bevilja dem.