Hur man utformar sommarklänningar och stövlar tillsammans

College mode

Våren är en av de bästa tiderna på året. Det är äntligen varmt igen och med det varma vädret kommer en ny klädesäsong.

En vårtrend som jag för närvarande älskar är sommarklänningar och stövlar! Det är något med kollisionen mellan feminin och kantig som jag älskar.

En annan fördel med den här trenden är att med en klänning har du i princip 75 procent av en outfit täckt. Allt du behöver göra är att ta reda på vilka skor du ska ha på dig!

Eftersom jag älskar den här trenden trodde jag att det skulle vara fantastiskt att skapa fyra kläder som inkluderar solrosor och stövlar:

Team One: Edge of Green

Sommarklänning och stövlar med salvia grön sundress, doc martens, lager lager halsband, ormskinn ryggsäck

Produkter: Klänning – Lulus, stövlar – Urban Outfitters, väska – ASOS, Halsbandsset – ASOS

Om du har läst mina inlägg förut, kommer du att märka att Dr. Martens plattform stövlar är en häftklammer för mig. Jag har en version av dem och de är mina favoritskor. Jag är kär i dem.

En av anledningarna till att jag älskar dem så mycket är att de ser bra ut med klänningar. De lägger till en perfekt touch till alla söta klänningar. Det är en mycket trendig combo som jag älskar att bära.

Jag älskar den här salvia gröna klänningen eftersom jag tycker att den är en fantastisk subtil färg som kolliderar, på ett bra sätt, med de svarta stövlarna och ryggsäcken.

Denna outfit skulle vara så bekväm att du kunde bära den i klassen, i köpcentret, gå igenom de största butikerna i din stad och gå till lunch med dina vänner.

Set två: Girly Chic

Sommardräkt och stövlar med vit sundress, ormskinnsstövlar, rosa handväska, head wrap

Produkter: Klänning – Princess Polly, skor – Allmänhetens önskan, Clutch – ASOS, Örhängen – ASOS, Scarf – Urban Outfitters

Jag älskar denna outfit. Det är så feminint, elegant och sött.

Snabbtips: Om du har problem med att välja tillbehör kan du ta en färg ur ett klädesplagg för att göra det lättare.

Till exempel när jag först valde dessa ormskinnsstövlar såg de inte ut som om de hade en rosa nyans. Men när jag väl valde den rosa totepåsen och lade den bredvid stövlarna började stövlarna plötsligt se rosa ut! Jag älskade det här och fortsatte.

Vitt ser så bra ut med rosa så jag lade till några sassy rosa örhängen. Klänningen behöver inte ett vågat halsband på grund av fören i halsen. Örhängen är bra!

Så du kan bli kreativ med den rosa halsduken. Du kan forma den i en hög hästsvans, en halv upp och en halv frisyr, eller till och med slå in den för att göra ett pannband. Hårtillbehör är supertrendy den här säsongen, så ha kul med dem.

Lag tre: vågat men sött

Sommarklänning och stövlar för våren: gepardtrycksklänning, plattformskängor, långt halsband

Produkter: Klänning – PrettyLittleThings, Plånbok – ASOS, Stövlar – Urban Outfitters, Halsband – ASOS

Jag tycker att denna outfit är jättebra att äta på middag med dina vänner.

Den här klänningen är lite mer elegant än de andra, men stövlarna klär upp den lite.

På senare tid har jag sett många cheetahavtryck ihop med Dr. Martens plattformskängor. Detta beror på att de flesta cheetah-tryckkläder är svarta i färg, vilket gör stövlar till ett utmärkt tillskott.

Team Four: Western á la Mode

Cowboy stövlar och sommar outfit med vita cowboy stövlar, klänning med blommönster, sadelväska och silverhalsband

Produkter: Klänning – ASOS, Stövlar – Urban Outfitters, Halsband – ASOS, Handväska – ASOS

Jag älskar konceptet med denna outfit. Cowboystövlar är tillbaka på mode och på många nya sätt. De tar sig in i kläder med sundresses och jag är helt här för det. De lägger till personlighet i en klänning, vilket gör outfit roligt.

Den här klänningen är så söt och flirtig. Jag älskar ärmarna och älsklingens halsringning. Därefter älskar jag en djärvare kantkrage för denna outfit eftersom den kolliderar med blommklänningen, men passar bra med stövlarna.

Vad tycker du om solrosor och stövlar?

Sommarklänningar och stövlar är vad alla kommer att ha på sig i vår! Det är en väderanpassad och bekväm kombination. Jag rekommenderar definitivt att köpa dig ett roligt och bekvämt par stövlar och para ihop dem med vilken sommarklänning du kan ta hand om!

Älskar du den här kombinationen också? Skulle du ha någon av dessa kläder? Låt mig veta i kommentarerna nedan!