Jag försökte Patrick Tas pannvax och fick mina mest instagramerbara ögonbryn hittills

Jag försökte Patrick Ta's Brow Wax och fick mina mest instagrammabla ögonblickar än

Om du levde genom 90-talet, kommer du ihåg hur mycket alla förstörd våra ögonbryn. Vi störtade och vaxade tills det fanns en liten linje till Jennifer Lopez eller Kate Moss. Tack och lov att tiden är ute och vi balanserar om de naturliga ögonbrynen vi redan har. Mina pannor är redan ganska fulla, men jag gillar att ge dem en liten boost med en liten penna för att färga i de glesa fläckarna och panna gel för att tämja dem. På senare tid har jag letat efter den tuffaste, starkaste panna-gelén för att verkligen sopa dem upp och ut för att få den coola tjejen “boy panna” look. Jag tror att jag hittade det och det kommer i vaxform. Läs vidare för min Patrick Ta Beauty Major Brow Shaping Wax recension.

En trend som har blivit populär nyligen är pannlaminering. Detta passar perfekt med hela panntrenden. Tjänsten utförs i en salong och innefattar applicering av en keratinlösning på ögonbrynen som slätar håret i önskad riktning och form. Ögonbrynen ser naturligt fylligare och tjockare ut direkt. Det är en ganska fantastisk tjänst, men det kostar ett öre och varar bara upp till åtta veckor. Med Patrick Tas nyaste pannvax kan du få det tillfälligt rullade utseendet hemma när du vill.

patrick ta skulpturvax

Foto: Patrick Ta Beauty.

Hur händer den här magin, frågar du? Tja, först behöver du Patrick Ta Beauty Major Brow Shaping Wax i klart eller tonat. Toning fungerar bäst på ögonbrynen som är på ljussidan. Formeln innehåller tillväxtpeptider för att stödja ny, hälsosam hårväxt, samt glycerin och olivolja för att konditionera och släta ut ögonbrynen och huden. Du behöver också en spoolie och Patrick Ta Beauty säljer en av dem med Major Brow Dual-Ended Brow Brush ($ 18 på Sephora).

Fortsätt och fukta spolen med lite vatten eller lite fixeringsspray. Gnugga sedan borsten fram och tillbaka över vaxet för att ta upp en stor mängd produkt. Borsta dina ögonbryn upp och ut och låt produkten torka i några minuter. Du kan upprepa detta igen för att verkligen “rulla” håret eller så kan du bara stanna där som jag gjorde. Du har nog hört talas om människor som använder en tvål för det här tricket, vilket kan fungera beroende på din hårstruktur, men jag tror att Ta-vaxet stannar mycket längre.

ögonbrynsvax patrick ta

Bild: Elizabeth Denton.

När dina ögonbryn ser ut som galna larver, använd pannborsten eller fingrarna för att skjuta håret tillbaka på plats där du tycker att det ser bäst ut. Jag gillar att framsidan av mina ögonbryn är fulla och fjädrade och att svansen är lite rakare. Se exakt hur jag gjorde det nedan.

Att säga att jag är besatt skulle vara en underdrift. Jag älskar hur det får mig att se bra ut utan mycket smink.

Patrick är skönhet

Bild: Elizabeth Denton.

Andra verkar också älska det eftersom Major Brow Shaping Wax in Tinted var slut i lager på Sephora och på Patrick Ta Beauty’s webbplats. Clear är fortfarande tillgängligt och fungerar bra. Men oroa dig inte! Detta är inte en begränsad upplaga och Tinted kommer att fyllas på om några dagar.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen kan vi få en liten provision från försäljningen och återförsäljaren kan få vissa granskningsuppgifter för bokföringsändamål.

banner för skönhetsnyhetsbrev