Jag försökte … RapidLash

College mode

snabba ögonblick

Låt mig börja med att säga detta: Som jag nämnde i tidigare CF-artiklar är jag besatt av fransar; De är verkligen det första jag märkte hos människor och därför är jag besatt av att göra mina så långa och vackra.

som möjligt.

På grund av denna besatthet kan jag inte lämna ett apotek utan att köpa en mascara (eller fem).

Så det är naturligt att jag utvidgar mitt experiment till världen av ögonfransbehandlingar.

snabba ögonblick

Under det senaste året, efter uppfinningen av receptbelagd Latisse, har kosmetiska företag runt om i världen hoppat på ögonfransbehandlingsvagnen och skapat produkter som är designade för att ge dig dina ögonfransar med bara några dagliga applikationer.

Min första razzia i världen av ögonfransbehandling var med L’Oreal Lash Enhancing Serum ($ 20 på Walgreens), som jag älskade här.

Ange slutet på sommaren, där jag surfar online sent på natten, vilket aldrig leder till bra resultat vad gäller mitt bankkonto.

Jag ser Rapidlash till salu med 30% rabatt.

(Jag tror att jag köpte den för cirka $ 30, även om den för närvarande säljs för $ 50.)

Du kan gissa vad som hände härnäst: Tre minuter senare köpte de det och det var på väg till mitt hus, och jag somnade slutligen och drömde om en framtid utan mascara. Vill du veta hur Rapidlash fungerade för mig? Läs vidare för att se min recension!

Vad är Rapidlash?

Rapidlash är ett ögonfransförbättrande serum.

Den kommer i ett maskaraliknande rör som har en borste av flytande fodertyp i slutet.

Efter fyra till sex veckors daglig applicering på ögonfranslinjen lovar produkten längre, mörkare och curlerfransar.

Mina Rapidlash-resultat:

Rapidlash dag 1 - föregående foto

Jag började använda Rapidlash direkt efter att ha använt L’Oreal Lash Enhancing Serum, så bilden “Dag 1” ovan är efter tre och en halv månaders användning av L’Oreal-produkten.

Jag var ganska flitig med att applicera Rapidlash varje kväll på min lash line – jag lade inte något på mina ögonbryn, vilket är ett annat sätt produkten kan användas.

Även om jag var lite orolig för de möjliga biverkningarna, Jag upplevde ingen missfärgning, stickningar eller stickningar när jag använde detta.

Ibland när det av misstag kom in i mitt öga, blev mina ögon våta, men inte mer än med eyeliner eller mascara.

Applikationen är i princip som att sätta på flytande eyeliner – det är enkelt och enkelt och tar bara en minut.

Rapidlash-resultat efter en månads användning

Eftersom jag hade använt en ögonfransbalsam i förväg (som jag slutade använda för att korrekt granska den här produkten) kände mina fransar definitivt strängare under de första veckorna med att använda Rapidlash.

För att vara ärlig såg jag inga resultat förrän sex veckor senare; fransarna som växte vid den tidpunkten var definitivt längre och det verkade finnas mer längs mina fransar.

Emellertid var fransarna som växte tunna och spröda. Efter en fullständig ögonfranscykel hade jag definitivt en tätare ögonfranslinje med längre fransar, men jag såg ingen skillnad i ögonfransdunkel, tjocklek eller lock.

Rapidlash-resultat efter 6 månaders användning

Efter hela 13 veckorna började jag använda Rapidlash i kombination med L’Oreal Serum.

Den slutliga bilden ovan togs efter fyra månaders daglig applicering av Rapidlash och troligen sex veckors applicering av Lash Serum; Jag har inte smink på bilden, men mina fransar ser längre ut, mörkare och fylligare än de brukade.

med mask!

Återigen, vid den här tiden använde jag också L’Oreal’s Lash Enhancing Serum på mina fransar två gånger om dagen, så mina resultat kanske inte är typiska för enda Användning av Rapidlash.

Om jag skulle ge mina ögonfransar ett betyg utan serum, skulle jag ge dem 30%.

Efter att ha använt endast Rapidlash skulle jag ge dem 50%, men med Rapidlash Y L’Oreal’s lash enhancer serum skulle ge dem 75%.

Rapidlash – Min övergripande recension:

Rapidlash-jämförelse

Slutsats? Jag såg en tydlig förbättring av kvaliteten på mina fransar efter månader av Rapidlash, men det är inte som att någon kommer fram till mig och frågar om jag har falska fransar.

Bilderna talar för sig själva, men med det sagt, Det är jag nog inte Jag kommer att köpa Rapidlash igen.

Varför? Det är dyrt (det säljer för $ 50 nu) och för priset vill jag ha bättre resultat.

Om du aldrig har använt någon typ av ögonfransserum och vill prova något skulle jag rekommendera L’Oreal Lash Enhancer Serum (jag svär, jag får inte betalt för att skriva det!) Om den här produkten, men jag skulle göra det.

Säg inte att RapidLash är ett totalt slöseri – om du hittar det till försäljning eller får det gratis, prova definitivt! För närvarande letar jag fortfarande efter ett serum som ger mig Kim Kardashian fransar, hej, en tjej kan drömma, eller hur?

Så vad tycker ni?

Har du använt Rapidlash? Vad tycker du om det? Ska du prova det? Vilka andra ögonfransserum har du provat eller vill prova? Berätta allt i kommentarerna!