Jag hittade dina drömmars vintage sminkmärke

College mode

Besam kosmetika läppstift

Vintage-inspirerad smink det är en enorm trend (kolla in vår favoritvintagemakeup här) och för de av er, som jag, som vill vara så autentiska som möjligt, är det ibland svårt att hitta rätt produkter.

Gå in i det MEST PERFEKTA vintage-märket, Besam kosmetika.

Jag hörde först om Besame Cosmetics från Hayley Atwell. Hon spelar agent Peggy Carter i Kapten Amerika serier och på tv-show Agentvakt (över). Hon lade upp läppstiftet som Peggy bär och jag blev omedelbart hakad. (Färgen är förresten i Red Velvet 1946. Den är vacker!)

Om Besame Cosmetics

Besame grundades av Gabriela Hernandez, som växte upp och älskade sin mormors skönhetsrutin. Hon fick en konstexamen från Art Center i Pasadena, Kalifornien och skrev en bok med titeln “Classic Beauty: The History of Makeup.” Besame växte från bokens framgång.

Varumärket grundades 2004 och fokuserar på att skapa nya versioner av klassiska sminkbitar från 1920- till 1970. Hela sminkförpackningen är en kopia av hur den kom under det decenniet.

My Favorite Besame Cosmetics

Jag ska ge dig min fullständiga recension av Besame Cosmetics nedan, med en lista över mina favoritprodukter från märket.

En av mina favoritprodukter för ansiktet är rodnaden. Raspberry Delicate Rouge är min favoritskugga. Jag älskar färgens subtilitet; Det ger dina kinder en naturlig rodnad.

Det finns också ett lysande pulver som kommer i den vackraste klassiska lådan. Det är ett genomskinligt färgkorrigerande pulver som tar hand om de gula eller röda tonerna i huden. Det lämnar också en jämn matt yta.

Lysande violett pulver för att ta bort de gula och röda tonerna i din hud.

När jag gick vidare till läpparna var jag uppenbarligen tvungen att lägga till min favoritskugga från Red Velvet 1946. Det jag gillar mest med den här produkten och någon av deras läppstift är att Besame hittar riktiga färger från den specifika tidsperioden och replikerar varje nyans. så nära originalet som möjligt.

Besam Red Velvet läppstift från år 1946.

En annan av mina favorit nyanser är Portrait Pink 1963. Jag älskar färgen – det är så drömmande att titta på och praktiskt taget skriker 60-talet. Jag är kär!

1963 Besame's Portrait Pink Lipstick

En av de coolaste sakerna som jag tycker är krämmascara baserad på en produkt från 1940-talet. Maskaran kommer i ett pressrör och allt du behöver göra är att pressa önskad mängd på borsten och voila. : du har redan din mask redo.

Besames 1940-tals gräddmask

Det sista jag vill visa dig är doftuppsättningen. Du kan köpa en doft från varje decennium separat, men jag älskar denna mini-uppsättning dofter från 1910 till 1960. Varje doft är så unik för varje decennium och jag älskar att en doft omedelbart kan transportera dig till en tidsperiod som du aldrig har upplevt från första hand.

Decades of Fragrance av Besame med dofter från 1910, 1920, 1930, 1940, 1950 och 1960.

Slutligen har Besame till och med något för oss Disney-älskare – de har en Disney-inspirerad sminklinje. Snövit och de sju dvärgarna. Den designades för filmens 80-årsjubileum. Det finns läppstift, rodnad, resesats och pulver. Jag rekommenderar definitivt att kolla in det!

Har du hört talas om Besame tidigare?

Använder du Besame? Om du använder Besame-produkter, berätta för mig vad du använder och vad du tycker. Du kan till och med skicka oss ett foto på Instagram @collegefashion!