Jag känner mig som den enda personen som inte testade Passion Twists i år

Jag känner mig som den enda personen som inte försökte Passion Twists i år

Bläddra för att se fler bilder

FOMO, eller rädsla för att sakna något, är något jag sällan upplever i hårriket eftersom jag känner mig mer som jag själv utan något. Jag gjorde stora nedskärningar för andra gången tidigare i år och även om det har varit en snabb och enkel justering erkänner jag att det finns en looooong en liten del av mig som vill hoppa på passionens tåg vänder först. Även om många kanske argumenterar för att utseendet inte är nytt, var det verkligen en topptrenderad hårtrend i år. Och om mina arachnid-sinnen är bra, kommer det antagligen också att vara dagens skyddande stil 2020.

Så vad är passionpassningar exakt? Tänk på dem som ett kors mellan senegalesiska vändningar och gudinnemotorer. Den förstnämnda är tvådragade vändningar med en jämn struktur och finish. The Goddess locomotives, skapade av Dr. Kari Williams, är den lätta versionen av riktiga lok, men med en mer levande finish. När du kombinerar formen på senegalesiska vändningar med andra dagens atmosfär av gudinnemotorer blir resultatet vändningar av passion.

Även om den sista aspekten är enkel och i avsaknad av ett bättre ordkall?-, Passionsvridningar tar ett par timmar att ställa in, särskilt om du föredrar de små. Men om du hoppar över salongen och går på DIY-vägen, rekommenderar erfarna bloggare att ge dig själv lite tid, välja produkter klokt och förbereda dig för krusning och avveckling, för att nämna några. Men under tiden, bli inspirerad av några fantastiska Instagram-godkända versioner nedan.