Jag renoverar min lägenhet och använder små produkter som dekor

Jag renoverar min lägenhet och använder ganska små skönhetsprodukter som dekor

Bläddra för att se fler bilder

Om jag inte var en skönhetsredaktör, skulle inredningsdesign vara mitt liv och HGTV skulle vara min arbetsgivare. Jag växte upp och såg min mamma enkelt ändra inredningen i vårt hus med årstiderna och undrade ofta hur hon visste vart saker gick. Med tiden började jag ta mentala anteckningar, och när jag bosatte mig på mitt första ställe i New York, en förvånansvärt bekväm järnvägslägenhet med två sovrum, kändes dess inflytande i varje rum som jag frivilligt renoverade. Nu när jag har examen från ett eget rum har jag insett hur tidskrävande och dyrt det är att göra det ensam, så jag sparar pengar och tid med skönhetsprodukter för heminredning.

Renoveringsprocessen är i huvudsak som att spela med en Rubiks kub. Det börjar relativt enkelt. Du tänker, “okej, jag behöver bara byta ut den här stolen, ta bort det här fotot och lägga en korg där inne.” Men när den nya stolen äntligen kommer och du sätter ihop den, verkar soffan bredvid den på sin plats. Lätt nog: sälj soffan och använd pengarna för att köpa en ny. Men då måste korgen på andra sidan flyttas till en annan plats, där den oundvikligen kommer att ersätta allt runt den så att ditt nya köp inte går till spillo. Innan du vet ordet maximeras ditt kreditkort och du tvingas ta en paus så att du kan kläcka en spelplan som inte låter dig dekorera i cirklar.

nikki apt innan efter att jag renoverade min lägenhet och använder fina skönhetsprodukter som dekor

Nikki Brown (före vänster, sedan höger).

Jag har blivit en proffs som letar efter rabatterna på TJMaxx, upptäckt dolda skatter i vintagebutiker och jämför priser mellan stora återförsäljare. Men att återanvända skönhetsprodukter har hittills varit mitt favoritpengar för pengar. Jag lägger hela tiden till min stack hemma, så det är tillfredsställande att använda något mer än några gånger; Att kunna hålla den på skärmen istället för ett annat beklagligt köp är pricken över i. Efter nästan 6 månader måste jag fortfarande avsluta det som känns som ett oändligt projekt, men här är några av de söta små sakerna som håller mig igång när jag räknar ut hur jag tuggar upp och målar en annan vägg.

Skönhetsdekoration Kalejdoskop Jag renoverar min lägenhet och använder små skönhetsprodukter som dekor

Bad och kroppsarbete.

Även om du inte gillar den här prismatiska förpackningen finns det många värdiga alternativ i mer dämpade nyanser. Även om doftdimmar och ljus är utan tvekan mer populära, föredrar jag faktiskt att få eau de parfum-versionen av vissa dofter bara för förpackning.

Badparfym och kroppsarbete Jag renoverar min lägenhet och använder fina skönhetsprodukter som dekor

Nikki Brown.

Istället för att hålla detta på min byrå, sitter det snyggt mellan ett par växter i min bokhylla.

skönhetsinredning PARAXX Jag renoverar min lägenhet och använder Pretty Little Beauty Products som dekor

Paradoxx.

De flesta av mina baksmälla dagar ligger bakom mig och jag klippte håret tidigare i år, men jag försöker fortfarande allt under solen. Den flakonformade flaskan övertygade mig och när jag fick reda på att den 97% naturliga formeln faktiskt är en del av irländsk whisky (min val), visste jag att den inte kunde stanna kvar på mitt skrivbord.

baksmälla hårelixir Jag renoverar min lägenhet och använder vackra skönhetsprodukter som dekor

Vi är Paradoxx.

När jag har tillbringat mer än några veckor mellan hårklippningar gillar jag att använda det här för att mjuka upp mina lockar och lägga till lite glans, men när jag inte bär det kan du hitta det bakom min diskbänk.

Skönhetsinredning ulta Jag renoverar min lägenhet och använder Pretty Little Beauty Products som dekor

Ulta Beauty.

Dofter har nästan alltid en vacker förpackning, oavsett om det är diskret eller vågat. En gyllene juicelåda är dock för unik för att inte visa upp. Denna version av Ulta Beauty’s Eau de Juice råkar också vara min favoritdoft; de övre och mellersta tonerna är fruktiga, medan basen är en kryddigare patchouli.

Ulta juice parfym Jag renoverar min lägenhet och använder små skönhetsprodukter som dekor

Nikki Brown.

Det stjäl också rampljuset i mitt kök.

kesha ros palett Jag renoverar min lägenhet och använder Pretty Little Beauty Products som dekor

HipDot.

Tofsarna övertygade mig! Det intergalaktiska locket är också bra. Okej, jag älskar allt om Keshas ögonskuggspalett, inklusive interiörfärgerna.

kesha rose palette 1 Jag renoverar min lägenhet och använder Pretty Little Beauty Products som dekor

Nikki Brown.

Jag väntar fortfarande på att min inredare ska berätta var den ska vara permanent, men för tillfället ligger den bredvid en liknande färgad pappersvikt (som jag gjorde själv!) På TV-stativet.

rahua palo santo Jag renoverar min lägenhet och använder fina skönhetsprodukter som dekor

Rahua Beauty.

Jag slutade köpa palo santo-trä tidigare i år på grund av oro över klimatförändringarna, så jag sträcker denna palo santo-parfym till sista droppen.

rahua parfymolja Jag renoverar min lägenhet och använder små skönhetsprodukter som dekor

Nikki Brown.

Att använda den som en dekoration på mitt vardagsrumsbord hindrar mig definitivt från att använda den för ofta, även om det visserligen är svårt eftersom det luktar fantastiskt. Efter en lång dag på jobbet kommer jag att gnugga detta på mina tempel om jag inte kan bry mig om att gå ur soffan.

finish touch felfri jaderulle Jag renoverar min lägenhet och använder vackra skönhetsprodukter som dekor

Felfri finish.

Fördelarna med jade-rullande bestrids ständigt. Jag såg inte poängen med att ha en … förrän jag fick en som vibrerar. Spel. Skötbord. Denna Finishing Touch Flawless Facial Roller rör sig på ett sådant sätt att det faktiskt minskar svullnaderna runt mina ögon.

perfekt prydnad Jag renoverar min lägenhet och använder lite skönhetsprodukter som dekor

Nikki Brown.

De utbytbara locken (ett för ansiktet, ett för området under ögonen) ger också en touch av klass till mitt badrum, där det inte är något alternativ att byta ut de daterade bruna plattorna.

paul joe läppstiftfodral Jag renoverar min lägenhet och använder fina skönhetsprodukter som dekor

Paul och Joe Beaute.

Det finns kattmödrar som har uppfört utarbetade fristäder för sina håriga barn. Jag är inte en av dem, även om jag har skämt bort min tabby med en löjlig mängd leksaker och snacks.

paul och joe jag renoverar min lägenhet och använder fina skönhetsprodukter som dekor

Nikki Brown.

Istället hyllar jag Paul och Joes kattvänliga, kriminellt underskattade förpackning.

beauty decor phillips sonicare Jag renoverar min lägenhet och använder fina skönhetsprodukter som dekor

Phillips Sonicare.

Jag kommer inte ihåg sista gången jag använde en traditionell tandborste; när det blir elektroniskt kan du inte gå tillbaka. Jag har aldrig heller använt en elektronisk tandborste så snygg som Phillips Sonicare DiamondClean. Det finns många funktioner som gör det fascinerande, som en app som håller reda på hur bra du borstade varje område i munnen, men min favorit är glaskärl som i hemlighet är en laddare. Eftersom jag bor på en splitternivå och inte har några pluggar i badrummet, lämnar jag muggen på mitt nattduksbord bredvid en saltlampa. Det balanserar saker och ser stilig AF ut.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen, kan vi få en liten provision från försäljningen.