Jag tyckte inte om blå ögonskugga förrän jag försökte Lady Gagas Stupid Love-palett

Jag gillade inte blå ögonskugga tills jag försökte Lady Gagas dumma kärlekspalett

Om du är som jag har du ett dussin (eller så!) Ögonskuggspaletter och de ser alla ut. Du försöker blanda din färganvändning men fortsätter att gå tillbaka till samma nakentoner eller, i mitt fall, till varma rosa. Lady Gagas Stupid Love Eyeshadow Palette, under hennes varumärke Haus Laboratories, kan inspirera dig till Till sist Sätt på den. Det beror på att paletten innehåller båda sidor av spektrumet: varma toner och solbränna och cool blues.

Om du tittar på Stupid Love, paletten, inte mördarsången, kan du se hur det finns två sidor, nästan som två stämningar. Vänster har nyanser som inkluderar havsblå, kricka, marin och vit, men namnet på Gagas låtar, förstås. Den högra sidan innehåller de varma tonerna av rost, ljusrosa och bränd orange. Efter att ha aldrig sett en nyans av orange som jag inte gillade, graviterade jag direkt till Enemy, en matt orange.

haus labs dum kärlek

Bild: Haus Labs.

Men nej. Jag var stark och försökte de blå tonerna en gång. Det beror på att de fångade min uppmärksamhet mer än de vanliga coola nyanserna. Med inslag av silver och glittrande ytor är det en unik färgkombination som du lätt kan föreställa dig skulle skapa ett iögonfallande utseende. Jag gick rätt för den djupare blå och applicerade Sine (en matt koboltblå) strax över mina lock. Jag lade till Alice (en metallisk lavendel) mitt på kepsarna och Light Up (en metallvit) i de inre hörnen. Jag avslutade med några slag av den nya Huda Beauty-mascaraen och en rosa läpp från ColourPop.

Lady Gaga

Bild: Elizabeth Denton.

Det är inte en ögonskugga på Lady Gagas nivå, men jag blev mycket förvånad över hur mycket jag tyckte om det blå. Jag förväntade mig inte att det skulle stå ut mot min hud och jag kan se att det ser ännu bättre ut på djupare hudtoner. Nästa gång ska jag försöka kombinera svala och varma färger för ett riktigt modernt utseende utanför min komfortzon. Om inte nu när du är ensam hemma och leker med smink, när?!

Eftersom Lady Gagas album “Chromatica” släpptes den 29 maj är det dags att ta en tur tillbaka i tiden med låtar som Peace (en matt kricka), Motion (en svart med flerfärgad glitter) och Free Woman ( ett metalliskt silver). Detta är den andra ögonskuggspaletten från Haus Laboratories, men den mest spännande än. Jag har väntat på att en stor färg ska komma ut ur Haus och ja, Gaga tog med den.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen kan vi få en liten provision från försäljningen och återförsäljaren kan få vissa granskningsuppgifter för bokföringsändamål.

banner för skönhetsnyhetsbrev