Jag värdesätter handkräm på mitt skrivbord och det här är mina absoluta favoriter

Jag hamstrar handkräm vid mitt skrivbord och dessa är mina absoluta favoriter

Bläddra för att se fler bilder

Mina skönhetshemligheter är inte innovativa. Jag antar att de inte heller är “hemliga” heller. Sunt förnuft är en mer exakt beskrivning. De inkluderar följande: dricksvatten, förbli hydratiserad, bär solskyddsmedel och gör min verksamhet. Låter tillräckligt enkelt, eller hur? Nåväl, jag har fortfarande svårt att sprida SPF innan min grund, för att få in mina åtta koppar H2O innan slutet av dagen och förhindra att händerna känns som sandpapper under vintersäsongen. Lyckligtvis är jag ett proffs för att ta hand om mitt företag och är nu stolt ägare av tillräckligt med handkrämer för att fylla en apotekshylla.

För att vara rättvis är jag en kronisk handtvätt, vilket gör det lite svårt att hålla min hud torkad mellan badrumspauserna. Jag har provat allt: lätta lotioner, tjocka krämer, oljor, gel lotions, oljedimma … Saknar jag något? Vid den här tiden känner jag att min sökning efter den perfekta handfuktighetscremen aldrig kommer att ta slut, men för tillfället kan jag med säkerhet underteckna en handfull som håller fingrarna fuktade och askfria när jag skriver vid mitt skrivbord. Här är 411 av var och en av dem.

bästa cerave handkräm Jag värdesätter handkräm på mitt skrivbord och det här är mina favoriter

CeraVe.

Enligt mig … och många andra människor är CeraVe överlägset ett av de bästa hudvårdsmärkena du kan hitta på apoteket. Jag svär vid deras Moisturizing Cream året runt och använder pomaden på mina läppar före sänggåendet och under dagen på mina händer. Påståendet om “icke-fet känsla” är helt legitimt. Efter cirka fem minuter kommer en matskedstorlek att absorberas och lämna en glans som inte känns för hal.

bästa handkräm första hjälpen skönhet jag lagrar handkräm på mitt skrivbord och det här är mina absoluta favoriter

Första hjälpen skönhet.

Det här är en nybörjare, men det är redan en häftklammer i mitt jobbkort eftersom jag måste ha det på mitt skrivbord. Y mitt nattduksbord. Oavsett om jag använder den på mina läppar, armbågar eller händer, känns den här salven inte för mycket, salva, om det är vettigt. Vad jag menar är att det inte känns för tungt och lämnar en fin matt yta som inte lämnar mig med oljiga handflator. Kanske har det något att göra med blandningen av kolloidalt havregryn och hampfröolja (som snabbt absorberas av sig själv).

bästa neutrogena handkräm Jag värdesätter handkräm på mitt skrivbord och det här är mina absoluta favoriter

Neutrogena.

Om salvor och salvor inte är din sak, föreslår jag starkt, ja, allt från Neutrogenas HydroBoost-linje, inklusive handkrämgel. Det känns så lätt att när du applicerar det kanske du tror att fukten inte håller. Au contraire: det gör det, tack vare hyaluronsyra och dess förmåga att behålla fukt som går bortom hudens yta.

Best Oribe Hand Cream Jag värdesätter handkräm på mitt skrivbord och det här är mina absoluta favoriter

Oribe.

När jag känner mig elegant tar jag det här lyxalternativet. För det första varar det för alltid, så du behöver inte känna dig konstig för det något dyrare priset (åtminstone jämfört med de andra på den här listan). Priset åt sidan är denna handkräm så rik att jag faktiskt rekommenderar att du använder den som en nattbehandling också, och doften är berusande.

bästa Weleda handkräm Jag värdesätter handkräm på mitt skrivbord och det här är mina absoluta favoriter

Weleda.

Du kanske redan är bekant med varumärkets ikoniska Skin Food-kräm, men om du inte är det ska jag erkänna att det är tyngre. Eftersom det inte är perfekt för att skriva på ett tangentbord åtta timmar om dagen bytte jag till den lättare versionen och får fortfarande de ultrarika hydrerande fördelarna med originalet.

bästa handkrämer eos I Jag värdesätter handkräm på mitt skrivbord och det här är mina absoluta favoriter

eos.

Eukalyptus är min favorit lugnande doft hela tiden, så att ha den här handkrämen på mitt skrivbord är den dos av egenvård som jag kan andas in på en särskilt stressig dag. Utöver det är formeln den perfekta mellanvägen mellan lätt och tung vikt samtidigt som den absorberar snabbt.

de bästa kiehls-handkrämerna jag har lagt handkrämen på mitt skrivbord och det här är mina absoluta favoriter

Kiehl’s.

Det här är utan tvekan det tuffaste alternativet på min lista. Dess formel består av flera mjukgörande oljor (eukalyptus, sesam, avokado och mer), inklusive ett vax som härrör från olivolja, som kommer att kännas som en handske på dina händer efter applicering.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen, kan vi få en liten provision från försäljningen.