Jag vet att jag inte behöver dyra skönhetsprodukter, men fan de är bra

Jag vet att jag inte behöver dyra skönhetsprodukter, men fan - de är bra

Bläddra för att se fler bilder

Ibland måste jag blockera skönhetsljudet och behålla det hela den kungliga vägen för människor som jag som inte hade något annat val än att behärska konsten att pruta som barn. Tack vare min skamlösa kärlek till New York, trots dess löjliga pris, ja, Allt, mina förmågor tvingas förbli intakta. För det mesta skyddar jag min plånbok mot designtrådar och hantverksstädare, hur är det med Dollar Tree?! – men att bli gammal innebar att jag insåg att allt jag vill och behöver inte finns på apoteket. Så när jag är medunderskrivare av vad jag tycker är de dyraste skönhetsprodukterna beror det på att de markerar tre mycket viktiga rutor.

En, de fungerar verkligen. Detta är ett faktum, men särskilt viktigt om du är en skeptiker som jag som vill se till att allt i din rutin är en värdig investering fram till sista dagg, droppe eller sked. Jag tillbringade mycket tid på att testa saker, särskilt hudvård, och om jag fortsätter att använda något 2-3 månader senare är det en vinnare.

Två, det måste hålla. Vet du vad som suger? Spendera $ 200 på en flaska med vad som helst och se hur det går bort om några veckor. Om det finns över $ 50 ansiktsolja eller ögonskugga i mitt badrum är det för att jag vet att det kommer att hjälpa mig i minst två årstider.

Slutligen bör alla skönhetsprodukter, inklusive dyra, bara må bra. Att ta hand om dig själv är viktigt och att hitta saker som inte irriterar din hud är ett måste, men det behöver inte vara så allvarligt! Alla förtjänar en splurge och om det är en fin $ 300 kräm i halsen som du använder över hela kroppen, så var det. (Åh, bara jag? Bra). Hur som helst, här är 11 dyra skönhetsprodukter jag har använt om och om igen, även om det innebar att jag handlade en dyr lunch för mycket vingård ramen då och då.

bästa dyra skönhetsprodukter barbara sturm jag vet att jag inte behöver dyra skönhetsprodukter men fan de är bra

Molekylär kosmetika.

Jag exfolierar som mitt andra jobb och har investerat i mer än en rengöringsmedel i flera år: en för en mild daglig rengöring och en annan ljusare för att hålla min hud mjuk. Förutom hela sortimentet av mörkare hudtoner som jag rekommenderar starkt PoC: s, hanterar detta pulveriserade rengöringsmedel överflödig olja och håller min hy glödande.

de bästa biossance dyra skönhetsprodukterna jag vet att jag inte behöver dyra skönhetsprodukter men fan de är bra

Biossans.

Ansiktsolja är den enda produkten som jag samlar in som om det inte finns någon morgondag. Jag försöker alltid en ny, men den här här. Jag behöver ett ögonblick. Det är bara * kyss från kocken. Den perfekta multifunktionella produkten att använda varje dag innan du sminkar dig på morgonen och före sänggåendet för att behålla fuktighetskräm. Biossance var det första varumärket i det senaste minnet som predikade squalanes mirakulösa krafter.

bästa dyra skönhetsprodukter charlotte tilbury magisk fuktighetskräm Jag vet att jag inte behöver dyra skönhetsprodukter men fan de är bra

Charlotte Tilbury.

Detta är min gå till för alla vintrar och våren eftersom det bokstavligen känns som en varm filt i ditt ansikte utan att känna sig tjock och grov under smink. Den har alla ingredienser du vill ha i en fuktkräm, särskilt för natten: hyaluronsyra, flera oljor och ett peptidkomplex som håller dig fast och smidig.

Bästa dyra skönhetsprodukter Davines Scalp Scrub Jag vet att jag inte behöver dyra skönhetsprodukter, men jävla de är bra

Davines.

Jag har knappt hår så jag spenderar inte massor på min veckovisa behandling. Men eftersom jag är besatt av att vända hårbotten skador från skyddande stilar, jag blir expert på hårbotten skrubbar. Detta underskattade alternativ har blivit en daglig ritual i min nattliga rutin.

de bästa dyra skönhetsprodukterna dermalogica microfoliant Jag vet att jag inte behöver dyra skönhetsprodukter men fan de är bra

Dermalogica.

Jag vet inte vad som händer med mig och pulveriserade ansiktsprodukter, men här är vi. Jag upptäckte Dermalogicas Microfoliant för många år sedan och de små enzymerna levererar en knappt synlig skrubba som gör att jag känner mig helt ny och ser bra ut. lyser varje gång jag använder den.

Den bästa dyra skönhetsprodukten jag vet att jag inte behöver dyra skönhetsprodukter, men jävla de är bra

Femmue.

Alla har sin favorit typ av olja och för mig är det en länk mellan druvkärnor och kamelia. Den senare är superlätt och helt tillförlitlig mjukgörande för att sätta en fuktkräm. Jag älskar också hur vacker flaskan är. Nu är det också heminredning.

bästa dyra skönhetsprodukter gucci läppstift Jag vet att jag inte behöver dyra skönhetsprodukter men fan är det bra

Gucci.

Jag använder sällan läppstift eftersom det inte är min grej, men jag tycker fortfarande om att ha några på däck för de slumpmässiga tillfällen där jag säger “Okej, låt oss prova något nytt!” Det finns så många bra alternativ, men jag känner mig som en chef när jag bär Gucci läppstift. Formlerna är så bekväma, de håller över ett par timmar och rören är så vackra. Jag älskar att flagga dem när jag går ut.

bästa dyraste skönhetsprodukter la mer Jag vet att jag inte behöver dyra skönhetsprodukter men fan de är bra

Att slicka.

Ja, också jag har helt hoppat på La Mer-vagnen. Även om jag aldrig har varit ett fan av märkes favoritkräm de la Mer, är denna halskräm till min förvåning, tro mig, en av de mest använda produkterna bakom badrumsspegeln. Det luktar semester och strukturen är så drömmande att jag använder den praktiskt taget över hela kroppen. Proffstips: Om du använder det en eller två gånger i veckan och inte överdriver det kommer det att hålla dig minst 6 månader.

bästa dyra skönhetsprodukter pat mcgrath labs Jag vet att jag inte behöver dyra skönhetsprodukter men fan de är bra

Pat McGrath Labs.

Efter att ha slutat bära smink i över ett år bara för att Pat McGrath Labs är märket som tände på min önskan att ha kul med smink igen. För att vara ärlig älskar jag allt som kommer ut, men ögonskuggspaletterna är särskilt givande. Färgerna är så rika och även om du använder fingrarna för att applicera glider skuggorna jämnt och jämnt.

de dyraste skönhetsprodukterna söndag riley ufo Jag vet att jag inte behöver dyra skönhetsprodukter men fan de är bra

Söndag Riley.

Jag är tacksam för att jag har hud som inte är benägen för akne, men det betyder inte att den inte har finnar som de flesta människor. För det mesta gör jag ingenting och låter en fläck löpa, men om jag väljer en aknespecifik produkt älskar jag Sunday Rileys fullständiga utbud av UFO: er. Denna medicinska ansiktsolja kommer inte med stickningar eller andra konstiga känslor. Vad är det gör Vad det gör är att påskynda krympningsprocessen så att du vaknar med en fräckstorlek i stället för en penna radergummi.

bästa dyraste skönhetsprodukter vitabrid Jag vet att jag inte behöver dyra skönhetsprodukter men fan de är bra

Vitabrid.

C-vitamin har alltid varit min huds fiende. Få formler har fungerat för mig. Och om jag ska hålla det verkligt, luktar många också konstigt. Vitabrid Serum är lätt som vatten, absorberar snabbt och innehåller stabiliserat C-vitamin för att förhindra att din hud blir tråkig och matt.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen, kan vi få en liten provision från försäljningen.