Kändis 19 februari 2020 Den enda kändis som jag vänder mig till för att få outfitidéer i vinter Tips: Han är fantastisk på Netflix.

Kändis 19 februari 2020 Den enda kändis som jag vänder mig till för att få outfitidéer i vinter Tips: Han är fantastisk på Netflix.

Jag har älskat Tan France sedan jag såg det första avsnittet av Queer eye och snyftade över designerns vision om klädens transformativa kraft. Han är mannen som introducerade världen till det franska sättet och samtidigt hjälpte oss alla att lära oss lite mer om självacceptans.

Och medan jag är oändligt kär i motiverande tal och Tans förmåga att förvandla den vanliga mannen till en modekännare, har jag nyligen befunnit mig lika upptagen med en annan aspekt av presentatörens liv. Nämligen hennes otroligt snygga ytterklädkollektion.