Klä dig för din kropp, vilket visar sig vara fantastiskt: Hourglass Edition

College mode

marilyn-timglas-pol-figur

Källa

Den här veckan pratar vi om bär din timglasform, eftersom din timglasfigur är fantastisk och du borde verkligen krama den varje dag. (För tidigare avsnitt i den här kolumnen, om hennes ben, längd, behåstorlek etc., klicka här.)

Med detta sagt, du är inte född med kurvor och du är definitivt inte född att veta hur man ska klä dem. Jag vet att jag var tvungen att ändra min personliga stil regelbundet när min kropp ändrade form och det var oerhört obekvämt (#puberty). Om du är något som jag blev dina breda höfter och hela bröstet inte helt uppenbara förrän nyligen. Så här är vi med dessa stora kroppar, känner oss lite förbryllade över hur man klär dem (ungefär som när du tar av hängslen och känner att du helt har glömt hur man tuggar). Var aldrig rädd för! CollegeFashion till undsättning!

Timglasflickor har den klassiska ”bombshell” -formen: tänk Marilyn Monroe, Kim Kardashian och Beyoncé. Medan du är känd för dina höfter och bröst, är det utrymmet mellan dem som verkligen definierar timglasformen – en relativt liten midja är det element som ofta förbises men viktigt för timglasutseendet. .

Det har gjorts omfattande studier som ägnar sig åt förhållandet mellan höft och midja mellan sexuellt attraktiva Neanderthal-kvinnor, och du har vad som krävs (även om du förhoppningsvis inte kan locka neandertalare på din att göra-lista. Men det kan vara. #CollegeBoysAreCavemen). Att vara poängen, din timglasfigur är något att krama, för det är fantastiskt. Du kanske vill veta hur man klär sig mer attraktivt. Om det beskriver dig, fortsätt läsa!

Tips för att klä din timglaskropp

1. Definiera din midja.

Leta efter skjortor eller koftor som kan fästas i midjan och leta efter mycket snygga bälten. Det kommer att betona de kurvor du försöker att flagga.

2. Välj dina strider.

Min mamma berättade alltid för mig att jag bara skulle visa en del av min kropp åt gången (faktiskt sa min mamma alltid ”Du använder det där?? Varför tar du inte på dig en tröja? ”). Även om jag nästan alltid tog av mig tröjan så snart hon gick (åh, gymnasieminnen), hade hon en bra poäng: bara På riktigt flagga din övre eller nedre hälften på en gång. Detta är bra råd för alla, men det är särskilt användbart för din kroppstyp.

3. Använd tillbehör lätt.

Av någon anledning som verkligen förvirrar mig, har jag upptäckt att mindre, mer känsliga smycken ser bättre ut på oss med timglasformer. Med det sagt är flertalet “anekdot” inte “data”, så ta detta råd med ett saltkorn.

Ställ in n. # 1: smickrande höstmoder

Timglasfigur smickrande outfit casual

Tröja – Modcloth, Örhängen – Nordstrom, Jeans – Topshop, Skor – Topshop

Kanske kommer mellantermer till mig, men jag kan föreställa mig att jag kramar mig i biblioteket i den här tröjan. Alla vet att universitetsbibliotek är en plats att se och ses, eller hur? (Förutom de dagar då jag vill ha på mig träningsbyxor, i så fall säger jag till mig själv ingen har någonsin brytt sig om eller kommer att bry sig om vad jag har på mig, så vad är skadan?)? Denna kofta över en bastank är mycket smickrande i din timglasform eftersom den accentuerar din midja Y Visa upp dina kurvor med supermager jeans. Dessa skor bär tapptrenden till hösten, och örhängen är läckra och härliga.

Team # 2: Modern Marilyn

Smickrande elegant timglasdräkt

Klänning – Modcloth, jacka – Hollister, läppglans – Sephora, örhängen – Nordstrom, väska – handtag, skor – Nordstrom

Marilyn Monroe är han timglas ikon. Att emulera henne i någon känsla av klänning är ett spektakulärt drag, särskilt för dig. Med detta sagt är vi 2012 och vi kan öka det lite. Den här klänningen är väldigt slående, mellan den djärva färgen och den spännande fållen. Samtidigt som lite päls visas på toppen går klänningen lite längre än den genomsnittliga klänningen för att gå ut, så saker balanserar. Dessa skor och väskor får mig omedelbart att tänka på “Old Hollywood”, och en jeansjacka, rött läppstift och örhängen håller saker modernt.

Vad tycker du?

Vilket är ditt favorit sätt att förbättra din form? Vilken form ska denna kolumn adressera nästa? Vem är din favorit timglasbom? Svara på dessa frågor och mer i kommentarerna!