Klä för din kropp, vilket visar sig vara fantastiskt: Skinny Edition

College mode

Twiggy

Bildens författare

Förra gången i Klä dig för din kropp, vilket visar sig vara fantastiskt, vi pratar om timglasfigurer. Idag pratar vi om flickorna utan kurvor av något slag, vilket också kan vara fantastiskt.

Jag måste säga att det finns många anti-mager retorik springer runt och låtsas vara “kroppspositiv”. Häromdagen kom jag över en Facebook-grupp med titeln ”Verkliga män som kurvor. Endast hundar går efter benen ”, som jag inte kommer att länka till eftersom ew. Först och främst, vad “riktiga män” vill ha är min sista fråga. För det andra vet jag att du är stolt över dig själv för att du säger något annorlunda än status quo, men inser du inte att den här typen av samtal är riktigt sårande?

Det finns definitivt människor som inte är säkra på hur tunna de är., flickor som önskar att de hade fler kurvor, men valde ett smalt genetiskt sugrör. Det värsta är deras röster hörs vanligtvis inte i samtalet om hälsosam kroppsbild. Jag kan inte förändra samhället som helhet, men burk skriv ett blogginlägg till dem. Små steg.

Jag kommer att säga att det inte finns någon brist på mager mode ikoner i media, vilket innebär att det kan baseras på din stil. Det är alltid kul. Om du har en mer retrostil kan du alltid kanalisera den ursprungliga mager tjejen: Twiggy. Behöver jag säga mer?

Modetips för magra tjejer

1. Äg din androgyni.

Jag vet att det här kommer att gå fel, men håll med mig. Det faktum att det inte har allvarliga kurvor betyder att det kommer att göra det sten den manliga trenden. Jag kallar dig inte maskulin, jag svär. Om du inte vill vara. I så fall fortsätt. Jag stöder dig, oavsett vad du önskar!

2. Titta på stjärnorna.

Det finns massor av skådespelerskor och musiker med din kroppstyp, och många av dem dödar det på mode. Personligen älskar jag Keira Knightleys avslappnade elegans och Ashley Olsens galen konstnärliga atmosfär.

3. Kanal 60-talet.

Allt Twiggy kan uppnå kan du uppnå. Jag vill säga det. Något. (Jag är övertygad om att själva begreppet “att uppnå något” är direkt relaterat till det förtroende som man har i deras förmåga att uppnå det).

Ställ in n. # 1: Kön är ändå en social konstruktion

Smal kroppssats 1

Jeans – American Eagle, skjorta – American Eagle, skor – Tilly’s, halsband – Juicy Couture, hatt – Marc Jacobs

Kan jag säga hur mycket jag älskar denim-på-denim-saken? Tar den ett mode “regeln” som en gång var vettig för mig och vände henne upp och ner. Blå nyanser är tillräckligt olika i denna outfit för att se fantastiska ut. Hatten ser ut som något du skulle se någon ha på sig i The Sartorialist, eller hur? Håll saker feminina med känsliga smycken.

Dräkt nr 2: Den lilla svarta klänningen

Smal kroppssats 2

Klänning – Modcloth, Örhängen – Banana Republic, Skor – Republic, Strumpor – American Apparel, Jacka – Tilly’s

Jag föreställer mig att ha på mig den här klädseln till en julfest med dina föräldrars bästa vänner. Det är i grunden en klassisk outfit plus en brevjacka. Vad kan vara bättre? Den här klänningen är dyr, men med tanke på mångsidigheten hos en klassisk LBD skulle jag säga att det är en bra investering. Dessutom är denna klännings halsringning särskilt smickrande för de små brösten bland oss. Lägg till lite färg med söta tights och få en aktuell trend med denna retrojacka.

Vad tycker du?

Morrar kroppen mot tunna människor, morrar kroppen fortfarande? (Tips: ja.) Vilka är dina bästa modetips för magra tjejer? Vilka kroppstyper har ännu inte behandlats i denna serie? Låt mig veta i kommentarerna!

(Seriöst, kommentatorer, jag älskar var och en av er.)