Kläder 11 mar 2020 Det är här jag får alla mina nya outfitidéer i år. Vintageälskare noterar.

Kläder 11 mar 2020 Det är här jag får alla mina nya outfitidéer i år. Vintageälskare noterar.

Det är inte ofta jag är besatt av en persons stil, men i år har kvinnans val av kläder fångat min fantasi som ingen annan. Hon är en skandinavisk tjej, och inte bara det. Hon är en skandinavisk tjej som handlar om något vintage. Drömmen.

Pernille Rosenkilde bär utseendet på vintage och samtida trender som ingen annan påverkare jag har sett på Instagram. Som kommersiell regissör och vintageförhandlare är hon perfekt positionerad för att slå samman de två världarna, vilket jag ständigt strävar efter med min egen garderob. Resultatet är en underbart eklektisk stil som har personlighet utan att känna sig konstgjord och smidigt smälter högt (tänk fjäderklädda jackor) med låga (tänk denimoveraller och pappas sneakers).

I ett identikit-stil landskap sticker Pernille ut för sin originalitet och tydliga kreativitet, något som jag tycker är lättare att uppnå när man köper vintage. Så i vår hoppas jag bli mer Pernille, och jag tycker att du också borde. Jag gick igenom hennes flöde och satte ihop de kläder som jag blev särskilt kär i de senaste månaderna för att visa dig hur du återskapar utseendet med nya och begagnade delar. Bläddra ner för att se och köpa hennes kläder.