Kläder 12 mars 2020 H & M-artiklarna jag köper för att se ut som en fransk tjej Parisiska prisvärda fynd är rätt på det här sättet.

Kläder 12 mars 2020 H & M-artiklarna jag köper för att se ut som en fransk tjej Parisiska prisvärda fynd är rätt på det här sättet.

Vissa kan säga att besattheten med franska tjejer har gått för långt, men om du frågar mig har det inte gått tillräckligt långt. Tack vare deras enkla känsla för stil och unika klädesinställningar är besatt över dem något vi inte är redo att ge upp. Till ingen överraskning har fransmännen behärskat sommarstilen redan innan den börjar. Med allt från de mjölkpigatopparna som modegemenskapen inte kan sluta prata om till lättklädda tryckta klänningar bestämde jag mig för att det var dags att göra något åt ​​min garderobavund, stat!

Även om jag skulle älska att ha råd med exakta saker som några av mina favorit parisiska it-tjejer har pratat med, måste jag vara praktisk med min shopping oavsett om jag gillar det eller inte. När jag inte handlar på Zara älskar jag en bra H&M swag, och återförsäljaren råkar ha alla viktiga sommarartiklar jag behöver för att kopiera de franska tjejerna jag beundrar. Gå vidare och köp de saker jag köper från H&M för att få det att hända je ne sais quoi.