Kläder 19 juli 2020 6 enkla sommardräkter som är allt annat än tråkiga Alla berömmer stilen med lågt underhåll.

Kläder 19 juli 2020 6 enkla sommardräkter som är allt annat än tråkiga Alla berömmer stilen med lågt underhåll.

Om jag skulle sammanfatta mitt idealiska tillvägagångssätt för mode i en mening, måste det vara maximal påverkan, minimal ansträngning. Jag älskar kläder som kan sättas på och utformas på högst fem minuter, men du vet att när du går ut genom dörren kan du lura folk att tro att du har spenderat timmar noga med att förbereda dem.

Medan för många människor att se bra ut under social distansering inte är högst upp på deras prioriterade lista (förståeligt), har jag funnit att kläder verkligen kan ha en transformerande effekt på mitt humör. Men eftersom jag har blivit mer bekant med min soffa har den del av att klä mig med minimal ansträngning definitivt prioriterat.

Lyckligtvis är sommaren en säsong som lämpar sig för en klänning med lågt underhåll, eftersom du kan hålla fast vid enkla, tidstestade kombinationer. Tänk bara på kraften i en färgglad miniklänning, som bara behöver ett par klassiska sandaler för att verkligen sjunga, eller hur är det med shortset 2020? Det är i grunden en färdig outfit.

Så oavsett om du vill ha en outfit att hänga runt i huset eller något kul att ha på sig i parken, har jag täckt dig. Rulla ner för sex enkla sommarkläder som är allt annat än tråkiga.