Kläder 30 juli 2020 Jag är fransk och jag bor i Kalifornien – det här är min garderob med 7 delar Enkla och snygga föremål.

Kläder 30 juli 2020 Jag är fransk och jag bor i Kalifornien - det här är min garderob med 7 delar Enkla och snygga föremål.

Om vi ​​letar efter de enkla och snygga outfitidéerna är Vanessa Oblinskys mat ett alternativ. Den fransk-kanadensiska livsstilsbloggeren är född och uppvuxen i Montreal, Quebec, och bor nu i San Diego, Kalifornien med sina tre barn och sin man. Det är den avslappnade kaliforniska atmosfären blandad med den eleganta känslan av fransk sartorial som gör hans personliga stil så eftertraktad.

Så på den noten trodde vi att vi skulle använda Oblinsky för att få insikt i de specifika bitarna han bygger på för att skapa avancerade silhuetter. Vad du kommer att märka är att alla artiklar i fråga är enkla men otroligt snygga.

Senare kommer du att upptäcka den sjudelade garderoben hon svär vid, komplett med visuell inspiration och en förklaring till varför varje artikel är ett måste från hennes synvinkel. Och om du handlar just nu hittar du också några produktrekommendationer.