SKÖNHET

Kläder 9 juli 2018 Modeprodukter som kan ta 10 år av din ålder Du har definitivt nummer två.

Kläder 9 juli 2018 Modeprodukter som kan ta 10 år av din ålder Du har definitivt nummer två.

När jag var liten var min syster och jag besatta av allt som rör mode och stil. En dag bestämde vi oss för att det var dags att ta vår mamma och shoppa för en “makeover”. Vi ville helt förändra deras personliga stil till det bättre (för när vi var tonåringar trodde vi att vi visste mycket mer än han gjorde med mode). I slutändan tillät det oss att hjälpa henne att plocka ut några viktiga saker som skulle uppdatera hennes vardagliga outfit: smala jeans med en mer modern form, några toppar som bjöd på färg och seriöst snygga skor. Jag erkänner att jag trodde att hennes nya garderob fick henne att se år yngre ut än sin faktiska ålder.

Nu inser jag att “klä sig för din ålder” inte är en strikt regel; Du kommer alltid att se bättre ut med kläderna som du mår bra i. Men anledningen till att min mammas nya garderob fick henne att se yngre ut i mina ögon är att det finns riktiga modeartiklar som kan göra tricket. Det visar sig att tonåringen i mig som gav min mamma en “makeover” köpte efter föremål som Hollywood-kostymstylisten Anita Patrickson säger kan “verkligen hjälpa till att fräscha upp saker.”

“Att se till att sakerna passar perfekt tillsammans är ett säkert sätt att hjälpa vem som helst att se bäst ut”, sa Patrickson till mig. Hon noterade också att ”De flesta äger redan en massa av dessa föremål, så det handlar om att sätta ihop dem noggrant och ha kul. Vi är alla så rädda för att begå ett “modefel” att vi glömmer regel nummer ett: ha kul och ta några risker. Framför allt är det det som verkligen gör att outfits ser unga och fräscha ut. Till och med något så enkelt som jeans och en vit T-shirt kan vara ett ögonblick.

Sammantaget lyfte Patrickson fram fem modeartiklar som fungerar oavsett vad. Från tillbehör till slitage till formen av jeans att leta efter, följande bitar är måste-ha-bitar som alla i alla åldrar är nästan garanterade att se bäst ut i.

Publicaciones relacionadas

Mira también
Cerrar
Botón volver arriba