Kuponger 101: Hur man sparar pengar på smink och exempel på kupongtransport

College mode

Kuponger

Bildens författare

Som de flesta måste jag spara pengar, men jag älskar också att shoppa. Ärligt talat är kläder och smink som min kryptonit – jag ska köpa dem oavsett hur mycket pengar jag har i banken. Nu har jag fortfarande hopp om att vinna i lotteriet och enkelt kunna betala allt jag vill, men tills dess … varje dag är jag med kuponger (sätt in dansuppehåll här).

Vad är kuponger?

Kuponger har alltid funnits, men de har blivit mer populära än någonsin sedan den senaste förändringen i ekonomin och framväxten av TV-program som “Extreme Couponing.” I grund och botten är det ett sätt som detaljister tillåter konsumenter att spara pengar. Om du verkligen tar dig tid att titta och klippa, sparar du massor av pengar – erbjudanden är ute, du måste bara dra nytta.

Vad kan jag använda kupongerna till?

Vad som helst egentligen. Mat, kläder, elektronik … åh, och smink. Sade jag smink? Ja, jag gjorde det.

Läsarna ber mig ofta att göra apoteksbaserade handledning, och för att vara ärlig har jag inte massor av apoteksmakeup. Varför? För att jag inte känner att det är värt priset. Missförstå mig inte – jag älskar Wet N Wilds ultrapigmenterade rodnader och skuggor och Maybellines Falsies Mascara, men personligen tycker jag att många apoteksprodukter är för dyra för vad du får. Kuponger tillåter mig att få de produkter jag vill ha utan att betala fullt pris och apoteksprodukter för mycket lite pengar.

Med det sagt finns det inget bättre än gratis (eller nästan gratis) smink, så i videon nedan visar jag dig hur man får apoteksmakeup till ett mycket lågt pris.

Kupongtransport – Ett utmärkt exempel på kupongens ära:

Vill du lära dig mer?

Jag förklarade mycket om att hitta och använda kuponger i videon, men om du vill ha mer information, här är två av mina favoritkupongsidor:

Tankar

Kupong? Hur känner du dig för galna kuponger? Vilka är dina favorit tips för att använda kuponger? Några frågor? Lämna en kommentar nedan och låt oss prata!