Kylie Jenner’s colorist gjorde en anpassad hemsats för mina slarviga höjdpunkter

Kylie Jenners Colorist gjorde ett anpassat hemma-kit för mina försummade höjdpunkter

Mitt traditionella knep för att leva med rörigt hår och vuxna höjdpunkter efter att ha skjutit upp salongen i veckor och ibland månader i taget? Fortsätt springa mot dörren och håll den i rörelse tills jag knappt har tid att titta på mig själv i spegeln. Under lång tid fungerade denna undvikelsestrategi tills hemma-orderna trädde i kraft. Idag kan jag inte undkomma detta spegelhus och de mogna reflektioner och delade ändar som ser slarvigt på mig. Hästsvansar har blivit en sak, för oavsett hur håret mitt hår är, har jag ingen illusion om att jag kan få det att se bättre ut genom att klippa det själv. Fram till för en vecka sedan tänkte jag samma sak om färg tills jag introducerades Cassondra Kaeding Color Kits.

Den Los Angeles-baserade färgglada kändisen delar vanligtvis sin tid mellan salongdatum på 454 North Salon i West Hollywood och tar människor som Kylie Jenner mellan tonåringar av brunett och blondin. Men efter att staten hade gett mandat att salongerna skulle stängas, bestämde det sig att skapa anpassade färgpaket för hem som inte vill vänta månader för att täcka gråtoner eller förbättra reflektioner.

För $ 120 analyserar Kaeding bilder av ditt hår och blandar sedan anpassade färger från en enda process eller ett glans- och glanspaket, beroende på deras behov – de som vill täcka grått hår, röra upp rötterna eller uppdatera en basskugga får färg och utvecklare. Andra som vill klippa kopparfärgen, jämna ut misshandlade höjdpunkter, lägga till glans och lätta håret, få en glans- och glansbehandling. Handskar, en plastrock, Framar Kolor Killer-våtservetter, en borstapplikator och ett personligt instruktionskort ingår också.

Varför spendera mer än hundra dollar på ett skarpt färgbytespaket när lådfärger och glansbehandlingar finns tillgängliga till en bråkdel av priset i apotek? Som Kaeding påpekar är det en stor skillnad mellan ett specialtillverkat kit och den traditionella boxfärgen.

cassondra kaeding färg kit

Erika Stalder.

”Toner du köper i lådans färg kommer att ha peroxid (som kan göra din naturliga basfärg lättare och göra den varmare än du vill) och ammoniak (som öppnar nagelbanden för att sätta färgen så att den blir kvar, men det torkar också hår), säger Kaeding. ”Det finns ingen ammoniak eller blekmedel i mina kit. Istället använder glans- och glansbehandlingarna ett konditionerande veteprotein för att försegla glansen och bibehålla glansen så länge som möjligt. ”

utvecklare cassondra karding färg kit

Erika Stalder.

Kaeding har redan fått häftiga samtal från kunder som gjort efter att hennes hår oavsiktligt färgades orange och grönt med lådans färg inte fungerar. Med tanke på att korrigerande färg i en salong kan kosta allt från $ 500 till $ 1500, enligt Kaeding, verkar priset på $ 120 för guidad färg hemma plötsligt inte så dyrt. ”Jag formulerar och väljer rätt färg för kunden personligen. Jag mäter exakt för att se till att det är idiotsäkert, säger han.

Efter att ha skickat bilder av mitt smutsiga blonda hår och balayage till Kaeding och hennes assistent föreslog coloristen en behandlingsduo: glans och glans. “Jag skickar inte blekmedel för att göra dina egna höjdpunkter, det är en katastrof som väntar på att hända”, säger hon.

“Istället tittade jag på dina foton och bestämde oss” låt oss ge det lite knuff, lite av en uppdatering. ” Ibland tenderar blondiner att blekna, så när du lägger till eller avbryter en nyans ser ditt hår ljusare ut. Mitt mål för dig var att uppdatera färgen med glitter, som ger den lite gyllene nyanser, fyller i färgen och ger glans. ”

kassondra kaeding kit

Erika Stalder.

Jag fick mitt kit nästa dag (typisk leveranstid för dem utanför Los Angeles är två till tre dagar) och fick hölster. Efter att ha kombinerat glitter och framkallare i en ren plastbehållare, applicerade jag blandningen på mitt hår med den medföljande borsten. Jag arbetade långsamt – för det första var det svårt att säga hur jag hanterade mitt huvud utan en trevägsspegel. Jag ville också undvika alltför röra i badrummet. Efter ungefär 20 minuter lyckades jag applicera hela satsen på mitt huvud och trots mina bästa ansträngningar fick jag stänk av goo på piedestalhandtaget, min telefon, skjortans axel och mitt täcke (ingen fråga).

Jag lämnade glansbehandlingen enligt anvisningarna (en snabb fyra minuter) och sköljdes av. Var det ett problem att den planerade tillagningstiden på fyra minuter kompletterades med ytterligare fem, 10, 15 minuter på olika platser i min kupol? Kaeding säger att han vet att oerfarna händer som min kommer att ta längre tid att lysa och kommer att ta hänsyn till det när han skapar sina formler.

Därefter tacklade jag glansbehandlingen genom att blanda innehållet i två flaskor (Processing Solution och Clear Glitter Solution) och borsta mitt hår. Den här omgången tog mig en kyla i 15 minuter att springa (blir jag bättre på det här?) Och efter de angivna 20 minuterna sköljde jag håret och lät det torka innan jag inspekterade det slutliga utseendet.

cassondra kaeding färg kit före och efter

Erika Stalder. Design: Cierra Miller / STYLECASTER.

Kaeding hade rätt: resultaten Dom är subtil. Kommer min karantänpartner att märka glansen i mitt hår eller ljusare blonda höjdpunkter? Antagligen inte. Men varje gång jag tittar kan jag se och ännu viktigare känsla – Momentum.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen kan vi få en liten provision från försäljningen och återförsäljaren kan få vissa granskningsuppgifter för bokföringsändamål.

banner för skönhetsnyhetsbrev