Länkbyggarna tackar personligen för att de har sparat mitt skadade och överbehandlade hår

Bondbyggarna som jag personligen tackar för att de räddade mitt skadade, överbehandlade hår

Bläddra för att se fler bilder

Oavsett om det är från blekmedel eller överhettningsstyling, om du lider av stora pauser, delade ändar eller stekta strängar, kan du använda en högproteinlänkbyggare en välsignelse på vägen till återhämtning. Att hitta de bästa bondbyggarna för skadat hår är särskilt viktigt om du vill tända dina lås igen utan att orsaka ännu mer skada. Om du någonsin velat bli lättare (eller värre, platinablond), vet du att om du inte skyddar dina lås kan det leda till fluffiga lås, som sockervadd, som är mycket benägna att falla ut, mycket mindre visar. allvarligt äventyras. Faktum är att många erfarna färgläggare faktiskt använder tillsatsblekmedel eller lättare tillsatser för att förhindra skador innan de kan attackera.

Men även om du redan har skapat kaos på din man är det viktigt att investera i en av dessa pålitliga styrka-ombyggare för att återställa hårets integritet över tiden. Förutom en bra djupbalsam (använd den två gånger i veckan och håll den på så länge som möjligt), se till att du ger rätt balans mellan fukt och proteinfördelning är nyckeln till att du inte tappar allt hår. Och uppriktigt sagt vill ingen se att de enorma investeringarna i färg går till spillo på grund av brott. Jag är åtminstone säker på att jag inte gör det.

Jag måste erkänna att jag också har varit där. För många år sedan, när jag först flyttade till Los Angeles och hade en seriös budget, bestämde jag mig för att få mina blonda höjdpunkter gjort på en hårskola (jag kommer inte att namnge namn). Resultatet av ett så kallat balayage-jobb kom ut i form av heta koppartonade rötter och grönblonda spetsar som jag verkligen inte hade. inte fråga efter. I ett försök att undvika att spendera mer pengar på en dyr färgkorrigering i en salong (för jag är säker på att jag aldrig skulle sätta fot i frisörskolan igen) bestämde jag mig för att ta saken i mina egna händer och bleka det själv igen. samma. mina egna lås med en apotek köpte hembelysningssats. Jag är säker på att du kan gissa vad som händer härnäst, och jag behöver inte säga att det, visst, det var ett stort, stort misstag.

Det blev ännu mer orange, och även efter en brådskande rusning till Sallys lokala skönhetsförsörjningsbutik för toner och en timme senare var hon fortfarande dödad. Men mitt hår kändes fortfarande intakt och jag var säker på att jag kunde prova lyckan nästa vecka och försöka igen utan problem. Nåväl tredje gången var det charmen (och inte på ett bra sätt), och nog började mitt hår gå sönder. Nu var inte bara min färg en röra, men nu hade jag också pausinducerade smällar, vilket var en annan blick som kastades på mig utan mitt “samtycke”. Hur som helst, efter detta fullständiga utbrott, var jag fast besluten att återställa mitt hår till hälsa och reparera den självskada det hade orsakat. Så jag anser mig vara en ganska solid expert på vad som fungerar och vad som inte fungerar när det gäller obligationsbyggare. Här är de hårbesparande drycker som fungerade för mig och som, till skillnad från att färga håret hemma, do Jag rekommenderar personligen.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen, kan vi få en liten provision från försäljningen.

1. Olaplex Hair Perfector Bond Smooth

Olaplex Bond mjukgörare nr 6

Olaplex.

Jag kan inte tänka på många färgläggare jag känner som inte rekommenderar Olaplex för kunder som färgar håret. Det är ganska mycket guldstandarden när det gäller att förhindra och reparera blek- och färgskador. Under min resa applicerade jag ett tungt lager av materialet över hela mitt huvud och täckte mig med en duschlock de dagar jag arbetade hemifrån, så att jag kunde lämna det hela dagen. Mitt hår älskar den här trolldrycket. Även om det inte är en omedelbar tillfredsställelse typ av behandling (och egentligen är de flesta inte), såg jag resultat på ungefär en månad. Seriöst, jag tror verkligen på de magiska skadorna på denna produkt.

2. HairGenics Pronexa Hair Bond Repair Complex

Bonusproducenterna som räddade mitt skadade och överbehandlade hår |  STYLECASTER

Amazon.

Detta styrkaåterställningskomplex är en mirakelarbetare när det gäller hår som har förstörts av blekmedel eller rätjärnmissbruk (eller båda). Vad jag älskar med den här produkten är att den fylls med både bindningsåteruppbyggande ingredienser för att reparera strukturella skador, men innehåller också återfuktande ingredienser för att hålla trådarna glänsande och smidiga. En av huvudingredienserna är ricinolja, som jag personligen har sett bra resultat när det gäller hårväxt. Jag använde detta i kombination med Olaplex och det förstärkte verkligen resultaten (även om det är lika effektivt om det används ensamt).

3. Blonde Me Keratin Restorative Adhesive Mask

blond mig keratin återställ bindningsmask amazon The Bond Builders som jag personligen tackar för att rädda mitt skadade och överbehandlade hår

Amazon.

Den här prisvärda keratininfunderade masken är en utmärkt återfuktande behandling för att stå kvar i ungefär en timme eftersom den ger protein för att återuppbygga svaga bindningar, men fyller också på fuktnivåer för att förhindra övertorkning av för mycket protein (för, ja, överdriva det med obligationsbyggare är definitivt en sak). Det hjälper till att ge fukt och protein till superporösa strängar som är resistenta mot näringsabsorption och därför benägna att ytterligare brytas. Det gjorde också att mitt hår såg märkbart blankare ut efter bara en användning.