Låt det snöa: Topp 5 skönhetsprodukter för ett vinterunderland

College mode

Snöflingor

Bildens författare

Årstiderna kan vara mycket roliga. Efter att ha lämnat college i snöstövlar och en tung vinterjacka hälsade folk i shorts och flip-flops mig i min södra hemstad. Även om jag älskar mina två “hem” är det något magiskt med snön som verkar slutföra semestern.

Låt snöänglar, dricka varm kakao och skridskoåkning se vacker och söt ut. Men vad kan en tjej göra när surfing är vettigare än att kälka? Var inte rädd: här är 5 fantastiska snöinspirerade skönhetsprodukter. På det här sättet, oavsett var du är, kan du sjunga “Let It Snow” med stolthet.

1. Stila äventyrlig på Aspen Travel Palette

Asp

Produktlänk

Fullständig information: Jag har aldrig varit i backarna! Men jag känner mig helt bemyndigad att låtsas att jag är en olympisk skidkanin när jag bär dessa bedårande Stila-nyanser. Från perfekt isiga ögonskuggor till en skimrande vinterrodnad, om du bär dessa färger får du det perfekta “off the back” -utseendet.

2. Chanel Riva nagellack

Chanel riva

Produktlänk

När ett nytt Chanel-nagellack kommer ut blir allt plötsligt tyst i skönhetsvärlden. Men även bland de ikoniska lackerna är den här, släppt den 1 december, en favorit. Med allt glittrande is på skridskobanan och all delikatess av en snöflinga, får denna isiga blå inte missa. (Och jag måste erkänna att jag skriver det här skönhetsinlägget med polermedel på, tre lager är det som gör en rolig uppgift ännu roligare.)

Men eftersom denna polska är en splurge på $ 27 vardera, här är en guide för att få ett liknande utseende för mindre!

3. LUSH Snow Fairy läppfärg

Snow Fairy läppfärg

Produktlänk

Sedan Tinkerbell-dagarna har jag varit lite besatt av älvor. Ljus och bedårande med några riktigt coola krafter, jag tyckte att älvor var mycket mer intressanta än någon prinsessa. Även om på grund av denna fördomar, någon skönhetsprodukt, inklusive ordet älva, skulle tilltala mig, har jag en djup kärlek till denna vackra läppfärg från LUSH (ett av mina favoritskönhetsmärken). Med sin ganska rosa glans och hallonsorbet smak, producerar denna glans kärlek vid första läppbrickan.

4. Filosofi smältande marshmallow kroppslotion

Smältande marshmallow kroppslotion

Produktlänk

Det är svårt att destillera vad som är så vackert med att rosta marshmallows. Vissa kanske tror att det är bekvämt att vara runt elden med sina nära och kära. Vissa tycker att det är den läckra smaken av en perfekt s’more. För mig är det lukten av smält marshmallows. Lyckligtvis är filosofins folk överens. Denna kroppslotion fångar perfekt den underbara doften – yum!

5. Doft “Snow” från Demeter

Snödoft

Produktlänk

Om din längtan efter snö på en skala från 1 till 10 är 13, är detta parfym för dig. Fräsch och träig i lika delar, denna parfym inspirerar glada tankar om att dansa med snögubbar och fånga snöflingor på tungan. Inte undra på att det utsågs till årets doft nummer ett vid lanseringen!

Vad tycker du?

Jag hoppas att produkterna i det här inlägget inspirerar dig att njuta av säsongens magi. Även om jag vet att det kan vara svårt att lagra och trampa genom snön, försök komma ihåg hur vacker vintern verkligen kan vara – jag vet att jag är avundsjuk på vädret norrut! Låt mig veta vilka produkter du använder som påminner dig om snö eller din favoritsäsongOch ha en lycklig semester!