Lea Michele följer sina egna råd om social distansering, och det är bra

Lea Michele tar sina egna råd medan social distansering - och det är bra

Under normala förhållanden skulle det att kunna stanna hemma varje dag beskrivas som monotont eller tråkigt. Inte så mycket när en global hälsokris imploderar utanför. “Jag känner att varje dag är annorlunda”, sa Lea Michele nyligen. STYLECASTER. ”Men det är tröstande eftersom många människor känner på samma sätt, där det en dag är som:” Okej, vi kan göra det här. Vi är hemma och vi får det här till att fungera. ‘ Och nästa dag är det som: ‘Det här är så läskigt. Ändå Lea Michele’s Wellness Experiencespecifikt framhäver tipsen från din Instagram “Wellness onsdagar”det är en guldgruva av sätt att skydda din sanity och göra hälsosamma val samtidigt som man anpassar sig till en ny normal.

(Och om du leva för skönhetsprodukter som jag är särskilt glädjande).

”Det var en möjlighet för mig för några år sedan … att sakta ner och börja ta hand om mig själv. Det handlade om att ansluta till mig själv på en djupare nivå och utforska nya och holistiska sätt att inte bara se bäst ut utan också verkligen känna mig bäst på insidan, säger hon. Nu tar du bokstavligen dina egna råd och delar det med andra, för låt oss inse det: självvård är viktigare än någonsin.

”Det jag försöker göra nu så mycket som möjligt är att uppmuntra så många människor som kan stanna hemma att stanna hemma. Det är vad vi måste göra, sade han. “Och nu litar jag på dessa egenvårdsritualer som jag har använt i flera år för att hjälpa mig att hantera och dela med människor för att göra tiden hemma lite mer fredlig.”

Som de flesta av oss tar Lea social distansering mycket seriöst och fortsätter att utföra order att stanna hemma hos sin mor och man. [Zandy Reich]. Spoiler alert: De är inte trötta på varandra (ännu), tack vare humor och ständig grind. I själva verket skulle jag säga att du har löst hela denna “självdistansierande” verksamhet. Senare, och med egna ord, så gör hon det, inklusive en ständig övergång till rena skönhetsprodukter.

håll dig uppkopplad

Det är verkligen svårt nu eftersom min pappa är på östkusten så min mamma och jag ser till att använda FaceTime minst två gånger om dagen för att prata med honom. Jag tycker att det vi går igenom just nu är hemskt, men jag har upptäckt att jag ansluter till vänner mer än jag någonsin har varit.

Vi tillbringar mycket tid med mycket korta textmeddelanden som inte har så mycket djup och jag tror att det att vara där vi är just nu är ett bra tillfälle att ansluta på en djupare nivå i telefonen, vilket jag inte tror att folk har gjort på länge. väder. Dessa samtal är inte bara skvaller eller någon form av ytlig nivå. Det är, ‘Hur mår din familj? Hur du känner? Hur är dina känslor? Hur är din stress?

Det har varit fantastiskt att hitta kreativa sätt att flytta våra kroppar hemma och inte fastna i samma rutin.

Kontrollera din nyhetsförbrukning

Just nu satt min man i vardagsrummet och gjorde lite nyhetsarbete och jag var som, ‘Låt oss stänga av till senare.’ Det är oerhört viktigt att hålla sig informerad, men siffrorna ökar så snabbt just nu att det är väldigt läskigt, och jag tycker det är viktigt att få informationen och sedan se till att du tar dig tid att skydda dig själv och bearbeta.

jag läser The New York Times varje morgon och sedan försöker jag inte söka resten av dagen. Kanske mot kvällen, låt oss sätta på MSNBC eller CNN för att se vad som händer. Jag har fortfarande mina roliga lilla flickaktiga saker som jag gillar att läsa varje dag, men för att få min information ser jag till att hålla fast vid trovärdiga källor eftersom vi kan bli överväldigade med mycket “Tja, din artikel säger det här” eller “Den artikeln säger att. ‘ Jag tror att vi måste gå direkt till källan, särskilt CDC eller WHO, för att se till att vi får rätt information.

Lämna utrymme i ditt schema

Det viktigaste för oss som familj, inklusive min mamma, var att vi hade ett riktigt bra schema. Så min man jobbar första halvan av dagen och sedan kommer han att träna och jag också. Och sedan lagar vi en trevlig middag tillsammans, och sedan i slutet av natten ser vi en show tillsammans.

Vi har aldrig känt oss överlappande eftersom vi ser till att alla har sitt eget individuella utrymme. Jag kunde definitivt hitta mig själv som någon som gjorde mig väldigt ledsen över allt detta. Och det orsakar mycket ångest, men vi har verkligen stött varandra och såg till att hålla vårt humör så positivt som möjligt.

Släpp din hud

Det enda som är viktigt för mig just nu är att raka benen och tvätta håret. Det är de två sakerna jag alltid kommer att göra oavsett vad, men förutom det ger jag mina naglar en chans att andas utan polering. Jag menar, jag älskar en bra pedikyr men jag låter allt få en chans att andas och växa; inte har mitt hår blåst med olika produkter och inte sminkat. Det har varit en trevlig och befriande sak mitt i allt detta.

Jag älskar alla Hello Sunshine-böcker som Reese Witherspoon rekommenderar.

Sätt inte dina mål på paus

Mitt mål för 2020 var att övergå till helt naturliga produkter; allt från deodorant till tandkräm, ansiktsfuktighetskräm, ansiktsvask och schampo. Det var väldigt svårt eftersom du inte inser, ‘Åh vänta, min tandkräm innehåller kemikalier’, och då måste jag byta ut det, eller att min deodorant har kemikalier. Men en av mina nya favoritprodukter sedan jag gjorde denna förändring är Rahua-schampo. Jag kan inte uttrycka tillräckligt hur mycket jag älskar detta schampo. Jag litar på allt från Honest Company, särskilt deras kroppstvätt och fuktkräm. Det var de enklaste och snabbaste förändringarna.

Självklart är Goop i högre ände, prismässigt, men det har också en bra kroppstvätt. Ett annat märke som jag älskar är OSEAutmärkta kroppsoljor, ansiktsoljor och kroppsskrubb. Necessaire Body Wash är också fantastiskt. Och sedan finns det en riktigt underbar naturlig kvinnlig linje som heter Rael. De har allt från tamponger till ansiktsmasker till feminina tvättar, och det är fantastiskt för vi tänker inte riktigt på hur vi faktiskt lägger in många kemikalier i kroppen också.

Krydda dina träningspass

Vi vill verkligen respektera denna hemma-policy. Jag vet att det är viktigt att gå en promenad och vi gör det sporadiskt, men vi har en fin bakgård. Så jag ska göra lite lätt yoga i trädgården. Vi har också en Peloton i huset, som visade sig vara en av de bästa köpen.

Vi har också gjort FaceTim med vår tränare, så det har varit fantastiskt att hitta kreativa sätt att flytta våra kroppar hemma och inte fastna i samma rutin varje dag.

Ät dina grönsaker, men unna dig också

Vi går uppenbart inte på middag. Att vara hemma och lagra kylen har tvingat oss att äta på den hälsosammare sidan. Vi lagar vår egen mat och ser till att alla våra måltider är balanserade. Men utanför det är det också viktigt att ha en god komfortmat. För mig just nu blir det enstaka grillad ost eller min favorit Annies mac n-ost, som jag åt två nätter i rad häromdagen och skäms inte. Jag älskar också Amys pizza.

Gå med i en (virtuell) bokklubb

Jag älskar alla Hello Sunshine-böcker [Book Club] rekommenderas av Reese Witherspoon. Jag har läst nästan alla. Jag började först fråga mig Whisper Network av Chandler Baker.

Håll dig till lugnande ljud

Att hålla våra sinnen friska under denna tid är mycket viktigt. Vi kan känna oss oerhört överväldigade, möjligen till och med ledsna eller deprimerade eftersom det är en tragedi och det är en stor utmaning och det är läskigt. Appen Lugn har varit en räddande nåd för mig. Jag gillade aldrig att meditera och jag vet fortfarande inte om jag verkligen mediterar. Men det är bara en liten tyst stund för mig varje dag, även om jag bara gör en 10 minuters meditation.

Jag har också åkt till Spotify och satt på avslappnande och avslappnande mixer. Allt som är lätt och enkelt, som JOHNNYSWIM eller Kacey Musgraves, är fantastiskt.

Håll din Netflix-kö animerad

Vi ser inte så mycket som du tror att vi skulle vara nu. Våra dagar är fyllda med att träna, meditera, läsa eller ringa vänner, så det är mycket positivt. Men med det sagt så tittar jag naturligtvis fortfarande på mina program. Vi försöker hålla det positivt och lätt. Min mamma och jag tittar på Emma häromdagen, och det var så sött och fantastiskt.

Vi älskade det Kapten FantastiskDet handlar om en far och hans barn som lever i skogen och överlever i naturen. Det finns en annan stor dokumentär som heter Expeditionslycka och det handlar om en pojkvän och flickvän som packar sin buss för att resa över hela landet. Det handlar egentligen bara om att bli naken och koncentrera sig på varandra och världen. Och vi fick se några vackra landskap medan vi var hemma. Goops laboratorium Det är också bra att titta på just nu för att fokusera på personlig vård.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen kan vi få en liten provision från försäljningen och återförsäljaren kan få vissa granskningsuppgifter för bokföringsändamål.

banner för skönhetsnyhetsbrev