Lektioner du önskar att du vet: 4 sätt att få lockar utan värme

College mode

Lektioner som jag skulle vilja veta: 4 sätt att få lockar utan värme

Om du läser min artikel om några av mina gamla missöden, vet du att jag brukade ha fruktansvärt skadat hår. Mitt hår är naturligt rakt, men jag är ett fan av lösa, strandiga vågor och det är en del av anledningen till att mitt hår blev så dåligt.

På grund av mitt tidigare stekt hår försöker jag undvika värme till varje pris (jag har bara använt det fyra gånger på två år, wow!), Och det tog mig några år att lära mig det bästa sättet att få vågorna. Jag gillar. På vilket sätt? Vågor utan värme.

Därefter ska jag prata om några av mina metoder för att skapa vackra vågor utan användning av skadlig värme. Läs vidare för mer information:

1. Flätat hår

värmelösa lockar flätar

Produktinformation: Från vänster till höger: Dove, Oscar Blandi, Garnier Fructis och Aeropostale

Detta är den överlägset enklare värmelös krullningsmetod, och det kan göras på två olika sätt: “vanliga” flätor och franska flätor. För båda frisyrerna, jag vänta tills mitt hår är cirka 75% torrt men fortfarande våt vid beröring.

För normala flätor väljer jag vanligtvis två. Jag delar mitt hår jämnt ner i mitten och flätar sedan varje sektion. Vågarnas utseende beror på hur hårt eller löst du gör flätan. Jag gör samma sak med fransk fläta, men jag brukar bara göra en fläta som börjar från kronan till botten av mitt hår.

När jag släpper ut på morgonen sätt ett stylingserum på mitt hår för att kontrollera frizz Det kan ha orsakats av att jag går runt och runt i min dröm. Vågorna kan variera i storlek beroende på hur mycket hår du flätar, men de är i allmänhet mycket vågiga och mindre i storlek.

2. Vridet hår

inga värmekrullar

Produktinformation: Från vänster till höger: Topshop, Walmart och American Eagle

Detta är definitivt min favoritplats när jag vill ha vågor. Jag tycker att storleken och stilen är perfekta för dag till dag, och vågorna ser väldigt naturliga ut. För att göra detta behöver du bara hårband.

Som med flätningsmetoden delade jag upp mitt hår i två sektioner. Jag tar ena sidan och vänder bort från mitt ansikte. När du når botten, vrid håret runt sig själv för att skapa en bulle. Genom att använda en scrunchie för att binda den eliminerar du risken för att hårbanden hänger på morgonen. Som med den första metoden väntar jag tills mitt hår är nästan torrt innan jag gör det här.

Den bästa delen av denna frisyr? Det där det ser bättre ut ju längre du lämnar håret otvättat. Det enda du behöver för att rocka den här stilen i några dagar är ett stylingserum och ett torrschampo för att bli av med olja.

3. Valsar

värmelösa locktångar

Produktinformation: Från vänster till höger: Curlformers, Walmart och Target

Det här är förmodligen min minst favorit kvällsfrisyr – varför sova med obehagliga papiljotter när du kan sova bekvämt med två flätor? Men med papiljotter, Jag kan få stramare vågor som är extremt hoppande. Så det är värt lite obehag om du vill ha riktigt imponerande vågor.

Jag upptäckte att det bara är ett fjädrande utseende att använda ett flexibelt lockjärn Att knyta två ihop gör vågorna ser lösare och mer naturliga ut. De resulterande lockarna är definitivt oslagbara. Mitt hår behöver vanligtvis mycket hårspray efter att ha krullat det, men jag kan klara mig utan det med den här metoden.

Flexibla rullar är min favorit för att skapa hoppande lockar., men jag har också tagit mig i Curlformers och Velcro-rullar. För Curlformers ser jag nästan samma resultat, men det tar en stund att bli bekant med verktygen. Om du vill ha stora och omfattande vågor föreslår jag att du provar kardborrevalsarna.

4. Klämmor

locktång för curlingkrullar utan värme

Produktinformation: Curling Tång – Amazon & Sprayflaska – Amazon

Detta är förmodligen den mest tidskrävande metoden, men skapar mer strukturerade lockar (Utan ens en aning frizz!). Denna metod är inte en för att sova. Istället, du använder en sprayflaska vatten eller nyligen tvättat hår och massor av hårklämmor.

För att efterlikna krullen av en krökt järnkrullning vrider du bara varje bit uppåt och klämmer fast den på det sätt som visas i detta diagram. (Ja, den här metoden är old school, men den fungerar.) Du slutar med ett huvud fullt av klipp och lämnar dem tills håret är helt torrt.

När jag är torr sprutar jag lite hårspray på håret och drar sedan ut klämmorna och sprutar håret igen. Dessa lockar de ser mycket ut som vad du skulle få med ett locktång, och jag älskar att göra den här metoden när jag har ledig tid på morgonen.

Kommentarer

Har du använt någon av dessa metoder för att uppnå värmelösa vågor? Vilka är några av dina favorit sätt att få de perfekta lockarna utan att använda värme? Låt oss veta dina tankar i en kommentar nedan!