Lektioner du vill veta: hur man packar för en konferens, informell upplaga

College mode

Lektioner jag önskar informell föreläsning

Som en fortsättning på min senaste artikel, som beskrivs hur man packar för en konferens (Jag rekommenderar starkt att du läser kommentarerna för fler tips och rekommendationer för andra typer av konferenser!), Jag ville ställa en fråga: Så du är klädd till nio på en fin konferens som kräver klackar, kjolar och en kavaj … och dina kollegor de ber dig att gå med dem för en informell måltid. Vad har du på dig?

Var inte rädd! Om det är en sak som min garderob är känd för är det dess mångsidighet. Några dagar efter att ha arbetat långa timmar på projekt för samma kollegor är allt jag vill göra att lägga mig. Men när jag är i en storstad med nya platser att se och mat att äta, säger jag alltid till mig själv att jag ska säga ja till dessa erbjudanden.

Med detta i åtanke måste min handbagage nu passa ännu fler kläder. Dessa samma Kläder bör vara lämpliga för arbete, men bör också kunna övergå till en utekväll. med tjejerna under konferensen.

Jag har sedan designat fyra polerade och professionellakostymer som kan användas överallt från ett avslappnat kaffe till en trevlig middag med kollegor. Bläddra ner för att se dem alla:

1. Avslappnat kaffe eller te

Avslappnad konferensdräkt vita svarta byxor

Produktinformation: Topp – Topshop, byxor – Dorothy Perkins, skor – Madewell och halsband – Sole Society

För detta utseende älskar jag absolut idén om kombinera starka byxor med en mer nyckfull blus. Bär den med lägenheter för en avslappnad, feminin atmosfär eller med klackar för en stark kontorsnärvaro. Men för ett snabbt kaffe med vänner eller en promenad till ett närliggande kafé, tyckte jag att detta var extremt praktiskt. Det ser inte så snyggt ut, men det är fortfarande professionell med extra bekvämlighet.

Jag parade ihop de här svarta byxorna med raka ben (tänk linne om du är i en het stad) med en lättblus. Jag ser verkligen att denna outfit rör sig i vinden och inte kväver dig i värmen. Jag valde leopardlägenheter och a uttalande halsband för att göra denna outfit elegant och snygg.

2. En trevlig lunch

Casual Grön konferens klänning kostym

Produktinformation: Klänning – Topshop, skor – Zara och örhängen – J.Crew

För en trevlig lunch såg jag mig alltid använda en ljusfärgad kortärmad strukturerad klänning. Jag hittade den här på Topshop och bestämde att den var tänkt att vara. Nu håller jag inte med om den här klänningen – jag älskar den och jag hatar den varje gång jag ser den.

Jag älskar styrkan i det här strukturerade stycket. Jag tycker att det är väldigt kraftfullt och definitivt gör ett uttalande. Skulle jag älska det mer i en annan och mindre prickig färg? Förmodligen. Men skulle det ha samma effekt? Antagligen inte. För att spela ner färgen parade jag ihop den med svarta klackar som har en modern men subtil snittdetalj. Tillbehör med glittrande örhängen för att göra utseendet komplett.

3. En dyr middag

Casual konferens dyr middag outfit

Produktinformation: Klänning – French Connection, skor – Nine West, koppling – Rebecca Minkoff och örhängen – Vita huset svarta marknaden

Kom ihåg det perfekt svart klänning packade du en dag på konferensen? Dags att få ut det. I en kavaj, pärlor och lägenheter ser hon lite bedrövad ut, men det är lätt att klä sig till nio. Ta av dessa pärlor och byt ut dem mot ett fint par uttalandeörhängen (välj ett halsband om du vill) och byt ut dessa lägenheter mot de neutrala klackarna du packade.

När det gäller väskan kan du gå till den söta väskan du reste med eller kopplingen som du enkelt begravde i din väska när du packade. Med det här utseendet älskar jag att göra en djup del med lösa vågor. Och jag plockar alltid upp en liten hårdel på ena sidan med en bobby-stift; Jag känner mig super Hollywood-glam med den här frisyren.

Med en svart klänning är möjligheterna oändliga. Allt beror på tillbehören. Men även för en utekväll, håll det snyggt. När allt kommer omkring är de fortfarande dina kollegor och partners nästa dag.

4. En natt i staden

Konferensdräkt för en utekväll

Produktinformation: Klänning – Nordstrom, skor – ASOS och väska – Calvin Klein

Detta är den mest komplicerade i gruppen: Vad kan du ha på dig hett och fantastiskt, men något konservativt – Åtminstone när det gäller nattkläder? När jag går ut för att ha kul har jag definitivt klackar. Personligen känner jag mig mycket mer säker på ett par klackar, men Jag håller alltid ett par lägenheter i min handväska för alla fall.

För en balans mellan söt och elegant, sport en konservativ men rolig klänning. Jag älskar den här lättheten, speciellt efter att ha sittat i sessionen hela dagen i en väl passande outfit; Jag vill bara känna mig fri! Jag väljer alltid ett område att visa: ben, klyvning, rygg eller buk. För denna outfit valde jag ben, vilket jag accentuerade med dessa coola höga klackar. Jag valde också en axelväska väska som rymmer mina lägenheter, telefon, ID och lite kontanter. Med denna väskstil kan jag enkelt lagra alla mina nödvändigheter utan att riskera att förlora den.

Kommentarer

Vad packar du för informella evenemang under konferenser? Har mitt råd från denna miniserie varit till hjälp? Låt oss veta vad du tycker i en kommentar nedan!