Lila höjdpunkter för sommaren

Vackra mönster

Jag vill alltid prova lila höjdpunkter eftersom jag tycker att frisyren är extremt vacker. I sommar vill jag färga mitt hår lila höjdpunkter. Nu kan jag inte vänta med att föreställa mig mina lila höjdpunkter trots att jag fortfarande är här. Naturligtvis har jag hittat några lila höjdpunkter på internet att välja mellan och jag skulle vilja dela dem med er tjejer. Om du också är intresserad av att utforma lila höjdpunkter kan du hålla fast vid inlägget.

Oavsett om du har lockar eller långt rakt hår kan du utforma de lila höjdpunkterna för att få allas uppmärksamhet. Efter att ha färgat ditt hår lila är jag säker på att du kommer att lysa i solen och vara vackrare. Du måste vara enastående i ett så coolt utseende.

Från långt lila hår till kort lila hår, från lila lockar till lila rakt hår, kan stolpen passa dig perfekt. Titta gärna och prova en av stilarna.

Rakt hår med lila höjdpunkter

Rakt hår med lila höjdpunkter via

Lila ändar

Purple Ends via

Mörkt lila hår

Djupt lila hår via

Ganska lila höjdpunkter

Ganska lila höjdpunkter via

Lockar med lila höjdpunkter

Krullar med lila höjdpunkter via

Katy Perrys lila ränder

Purple Stripes av Katy Perry via

Snygg bob

Snygg Bob via

Blond bob med lila höjdpunkter

Blond Bob med lila höjdpunkter via

Kort hår med lila höjdpunkter

Kort hår med lila höjdpunkter via

Vinklad bob med lila höjdpunkter

Vinklad Bob med lila höjdpunkter via