Ljusare produktöversikt, del 1: Hud- / kroppsvård

College mode

Om du älskar hudvård och smink har du förmodligen hört talas om det. Ljusare.

Men om du inte har gjort det, låt mig ge dig lite bakgrund: Glossier lanserades 2014 av Emily Weiss och är lika känd för sin trendiga Millennial Pink-förpackning som för sin otroligt ljusa och enkla inställning till allt som är skönhet. och hudvård.

Deras produkter är perfekta för att uppnå det perfekta Jag vaknade så här, ser utan smink, och de älskas av både coola instagramare och stora kändisar.

Så med all hype som omger dig kanske du undrar: Det är ljusare På riktigt värt det?

Under loppet av denna tvådelade serie, där jag kommer att granska några av Glossiers hud- och sminkprodukter, förklara vad jag älskar (och inte älskar) om Glossiers produkter och också ge varje produkt har fått ett betyg av 10, vilket förhoppningsvis hjälper dig att bestämma om du ska hoppa på Glossier-vagnen.

Om du vill ha en översyn av Glossier-sminkprodukter, kolla in min Glossier-smink och doftrecension här.

Nu, utan vidare, låt oss dyka in i världens Glossier Body / Hudvårdsprodukter!

Milky Jelly Cleaner

Foto av den ljusaste mjölkaktiga gelrengöraren som vilar på en beige yta mot tusenårsrosa bakgrund

Milky Jelly Cleaner

Först och främst är en av Glossiers mest kända produkter, Milky Jelly Cleanser.

Denna rengörare har ersatte mitt apoteksrengöringsmedel som mitt öde. Den har en mjuk men underbar blommig doft, och strukturen liknar Cetaphil, bara lite tjockare och mindre rinnande. Det har aldrig, någonsin irriterat min hud och det har aldrig orsakat torrhet, såvitt jag vet.

När jag först köpte Milky Jelly hade jag läst några recensioner som sa att det inte är bra att ta bort smink (även om det inte är vattentätt), så jag använde först mitt apoteksrengöringsmedel för att ta bort smink och sedan skulle jag fortsätta med Milky Jelly.

Men en dag bestämde jag mig för att försöka enda med Milky Jelly och tog av Allt av min smink Förvånande; Så bra, faktiskt, att jag helt har släppt min apoteksrengörare! (Du bör dock notera att enligt Glossier-webbplatsen tar Milky Jelly inte bort vattentät smink, så om du använder den föreslår de att du använder en rengöringsolja först.)

Och som om det inte räckte, svär jag att använda Milky Jelly har totalt sett förbättrade utseendet på min hud, som är benägen för måttlig akne och igensatta porer.

Det enda (väldigt) lilla problemet jag har haft med detta rengöringsmedel (och alla rengöringsmedel jag faktiskt har provat) är att jag ibland måste gå tillbaka över ögonområdet för att ta bort superlilla rester av mascara / eyeliner som inte Jag hade första gången. Men jag skulle definitivt inte säga att detta är en affärsbrytare.

Allmänt betyg: 10/10

Primer fuktighetskräm

Foto av Glossier Priming Moisturizer som vilar på en beige yta mot en grå bakgrund

Primer fuktighetskräm

Jag bestämde mig ursprungligen för att köpa Glossers primära fuktkräm efter att ha provat ett prov (som kom med en beställning) som fick min hud att se slät och nästan porfri ut, aka all-around. Fantastisk.

Som namnet antyder, Priming Moisturizer återfuktar huden och förbereder den för applicering av smink. Det påstår sig vara icke-komedogent och bra för alla hudtyper och som någon med mycket Fet hud som är benägen för måttlig akne, jag har funnit att detta uttalande är sant.

Men även om den här produkten gör att huden känns hydratiserad hela dagen har jag definitivt upptäckt att när jag använder den är min hud mer benägen att lysa och min smink håller inte så länge som när jag använder den. Jag använder bara min vanliga grundfärg. Av denna anledning, Jag är inte 100% säker på om jag köper den igen när jag är klar, eller om jag letar efter något annat att prova.

Jag skulle dock rekommendera att prova, särskilt om din hud är i normalt att torka område, eftersom det förmodligen skulle fungera bättre för dessa hudtyper än de av oss med blandad eller fet hud, som jag.

(Under tiden, om någon på Glossier läser detta, skulle det vara bra om du hade en primär fuktighetskräm gjord speciellt för oljigare hudtyper!)

Allmänt betyg: 7/10

Dotcom balsam

Foto av alla smaker av Glossier Balm Dotcom (Birthday Balm Dotcom, Mint Balm Dotcom, Cherry Balm Dotcom, Coconut Balm Dotcom, Rose balm Dotcom, Original Balm Dotcom) framför produktlådor staplade på en beige yta mot en beige bakgrund

Dotcom balsam

Glossier’s Balm Dotcom är en av mina favoritprodukter från märket, och det är definitivt den mer kul använda sig av!

Denna återfuktande salva kommer sex olika aromer / smaker, varav jag har fyra: födelsedag (klar med subtila gnistrar och en söt födelsedagstårta och smak), Körsbär (färgad röd med körsbärsrött klubba arom och smak), Kokos (transparent med arom och smak av kokosnötkakor) och reste sig (ljusrosa nyans med rosarom och smak).

Jag använder dem främst som läppbalsam, men de fungerar också bra på torra nagelband och små grova fläckar på mina händer.

Och även om de alla gör skillnad i hydrering av mina läppar och hud, tycker jag att Coconut Balm Dotcom är den mest återfuktande, medan Birthday Balm Dotcom är minst (med Cherry respektive Rose, bland dem. två).

Smak / arom, jag skulle säga att kokosnöt är min favoritföljt av födelsedag, Rose och slutligen Cherry.

Jag kommer också att erkänna det de är inte ganska som fuktkräm som min andra favorit läppbalsam, EOS Visbly Soft Lip Balm Sphere in Coconut Milk; men på grund av de roliga smakerna / dofterna och den söta förpackningen gillar jag Glossier-produkten överlag bättre.

En sista sak att notera är att den glansiga designen på Birthday Balm Dotcoms rör tenderar att blekna ganska snabbt av någon anledning, vilket, även om det är något överväldigande för en produkt vid denna prispunkt, inte har någon effekt på produkten. inuti.

Allmänt betyg: 8,5 / 10

Body Hero Daily Oil Wash

Foto av Glossier Body Hero Daily Oil Wash på en glashylla på en ljusgrå bakgrund, med kroppstvätt som häller ut ur pumpen och skum som täcker flaskan

Body Hero Daily Oil Wash

Så snart Glossier släppte sin Body Hero Daily Oil Wash, visste jag att jag var tvungen att prova! Och även om jag inte hade något sätt att lukta innan jag testade det, bestämde jag mig för att ta en chans och köpa den ändå.

Jag erkänner att jag var inte säker på om jag skulle köpa den igen första gången jag testade den här tvätten. Men efter ytterligare ett par försök var jag det fastnat. Lukten är lite svår att beskriva; deras mjuk och blommig, med en mild en antydan till, vänta på det, våt hund luktar. Ja, du läste rätt. (Observera att jag aldrig har hört någon annan säga detta, så kanske du bara har en konstig luktsinne.) Men, lita på mig när jag säger att det här luktar helt fantastiskt trots (eller är det på grund av?) Denna konstighet, och vågar jag säga att det är en av de bäst luktande kroppsprodukterna jag någonsin har provat!

Strukturen är också väldigt fräsch, eftersom den är ganska tunn och rinnande för kroppstvätt, men den lämnar dig fortfarande känn dig fräsch och ren när du kommer ut ur duschen.

Det är också ganska återfuktande, och enligt min personliga erfarenhet har det aldrig varit irriterande att använda på torr hud.

En sak som först oroade mig för Daily Oil Wash är att det, som namnet antyder, innehåller oljor, som jag var rädd för att täppa till mina porer och / eller orsaka kroppsakne. Men jag har använt den i flera månader och jag måste säga att den inte gör något av dessa saker.

Slutligen finns det en stor nackdel till denna kroppstvätt, och det är det faktum att du inte får mycket produkt för dina pengar och eftersom lite inte är särskilt användbart i det här fallet kan du hitta dig själv att gå igenom mycket direkt. Detta har dock inte hindrat mig från att vara ett stort fan.

Allmänt betyg: 9,5 / 10

Body Hero Daily Perfecting Cream

Foto av Glossier Body Hero Daily Perfecting Cream på glashylla med vit bakgrund.

Body Hero Daily Perfecting Cream

Medan jag var redo att prova Glossiers kroppstvätt så snart jag kunde, tvekade jag ett tag innan jag slutligen gav efter och försökte Body Hero Daily Perfecting Cream på grund av de blandade recensionerna som de fick på Glossier-webbplatsen. Många klagade på att grädden byggdes upp på huden efter applicering, så jag var inte säker på att det var värt att prova.

Men jag är väldigt, väldigt glad att jag lyssnade på min köpares instinkt (totalt en sak) och slutade köpa det ändå.

Liksom kroppstvätt, Daily Perfecting Cream luktar härligt, även om det definitivt är mer subtilt. (Jag måste också säga att jag, till skillnad från kroppstvätt, inte får en antydan till en våt hundlukt från grädden. Konstigt). smälter direkt på huden Y den hydrering det ger varar hela dagen. Så, om inte din hud är extremt torr, är denna kräm definitivt värt ett försök.

Jag har inte heller upplevt någon av pillerna som beskrivs i några av online-recensionerna, förutom en mycket, mycket liten mängd vid ett eller två tillfällen, vilket knappast märktes.

Slutligen, även om den här produkten håller mycket längre än kroppstvätt, mängden produkt du får är inte enorm, speciellt om du är van vid större apotekslotioner.

Allmänt betyg: 10/10

Så det är alla recensioner för idag! Jag hoppas att de var hjälpsamma och gav dig en bra översikt över Glossier hudvård / kroppslinjer.

Om du vill ha ljusare, ta en titt Del 2 i denna serie, där jag granskar Glossiers sminkprodukter!

Slutligen, om det här är första gången du handlar på Glossier, kan du använda den här länken för att få 10% rabatt på din beställning (om du gör det, kommer jag också att få en $ 10 Glossier.com-kredit): re.glossier.com / 6872d277.

Vad tycker du?

Tyckte du om den här artikeln? Har du någonsin provat något av Glossiers hud- / kroppsvårdsprodukter? Om så är fallet, vad tyckte du om dem?

Låt mig veta i kommentarerna!