Makeup 11 mars 2020 Detta är den exakta grunden som Margot Robbie svär vid och det kommer inte att bryta dig.

Makeup 11 mars 2020 Detta är den exakta grunden som Margot Robbie svär vid och det kommer inte att bryta dig.

Det visar sig att kändisar som Margot Robbie, Kourtney Kardashian, Elle Macpherson och Ellie Goulding använder Oxygenetix Oxygenating Foundation (£ 45) för att uppnå en blandad, perfekt finish som verkligen fungerar för att behandla huden samtidigt, vilket minimerar risken för eventuella utbrott.

Ja, du läste rätt. Det finns en robust bas med full täckning som inte kommer att bryta dig. Oxygenetix är formulerat som en andningsfundament efter proceduren och använder Ceravitae Complex för att öka hudens syreupptag och läka eventuella skador.

Så vad gör det till en kändisfavorit förutom det faktum att det inte lämnar dig likgiltig? Uppriktigt sagt håller det verkligen. Eftersom det är en helt oljefri formel kommer din foundation inte att överföras så allvarligt som andra stiftelser skulle göra.

Det kan jag verkligen intyga. Sedan jag bytte från min dagliga foundation till Oxygenetix kan jag säkert säga att min hud är i bättre form än någonsin (med ursäkt för den konstiga julkänslan-inducerad zit). Det är överlägset en av de mest naturliga, höga täckningsunderlagen som jag någonsin har använt mina handskar på. Och tro mig, jag har provat mycket.

Fortsätt rulla för att se vad kändisarna tänker och köpa produkten själv.