Makeup 12 juni 2019 16 år senare, och jag är fortfarande besatt av Marissa och Summer’s ‘OC’ Beauty California, här går vi.

Makeup 12 juni 2019 16 år senare, och jag är fortfarande besatt av Marissa och Summer's 'OC' Beauty California, här går vi.

Det skulle vara en underdrift att säga att jag, 15, var besatt av Oc Jag växte upp i förorterna i London, där livet bestod av att gå till den sympatiska platsen under dagen och smuggla Bacardi Breezers in i vardagsrummen till den som föräldrarna var ute på natten. Men det hindrade mig inte från att känna empati för rika människor i Oc

En föräldrakupp på debutantbollen? Skammen. En Chanel de Paris-väska som en present från din frånvarande mamma? Jag känner dig, Marissa. Men medelklassens melodrama åt sidan, hon levde inte bara för vilda fester, upplösningar och poolhantik, hon var så felfri 90-tals mode och skönhet.

Självklart insåg jag för tillfället inte att sommarens låga jeans och läppfodral och Marissas polotröjor och trubbiga fransar bara var en ögonblicksbild av stil. mycket specifika ögonblick i tiden, trodde jag att dessa karaktärer var coola.