Makeup 20 juni 2020 Din mascara kan ha kvalster, plus andra skäl Makeupens utgångsdatum är viktiga.

Makeup 20 juni 2020 Din mascara kan ha kvalster plus andra skäl Makeupens utgångsdatum är viktiga.

Det kommer förmodligen inte att överraska dig att höra att när det gäller sminkens utgångsdatum tar jag en liknande laissez-faire-strategi. Som en skönhetsobsessiv betyder antalet produkter i mitt lager att det är nästan omöjligt att veta när jag först öppnade något och därför när det måste kastas.

Naturligtvis finns det några produkter som jag regelbundet kontrollerar och kastar (skinn och stiftelser finns på min lista med hög omsättning), men det finns andra som har funnits längre än jag skulle vilja tro. (Fördel Benetint, jag tittar på dig).

Men efter en kort pratstund på Who What Wear-kontoret visar det sig att även de med ett begränsat utbud av sminkprodukter fortfarande inte hade någon aning om utgångsdatum och om de verkligen behövde uppfyllas. Om du ens kan hålla reda på när du öppnade något, visst.