Makeup 23 jul 2020 Jag frågade precis 6 makeupartister hur man gör att din makeup håller sig i värmen när solen äntligen återvänder.

Makeup 23 jul 2020 Jag frågade precis 6 makeupartister hur man gör att din makeup håller sig i värmen när solen äntligen återvänder.

När det gäller smink är jag en sommar person. Jag gillar hud som är solbränd och strålande; svullna och glänsande läppar; stora fjädrade ögonbryn och ganska ljusa ögon. Om du frågar mig är det skimrande, skimrande sminkutseendet på sommaren mycket mer tilltalande än de djupare, mörkare och mer matt finishen vi brukar gå för under de kallare månaderna.

Det finns dock ett problem jag har med sommarsmink, och det är ganska stort. Det verkar som oavsett vad jag gör, min smink stannar inte. Jag kunde spendera timmar på att skapa den perfekta glansiga grunden, och inom tio minuter efter att ha gått ut i värmen har jag svettat. I år, med så många nya produktlanseringar och ganska inspirerande bilder som jag själv vill prova, är jag fast besluten att komma till botten med detta problem. Så i ett försök att skapa mina långvariga makeup-utseende än så länge nådde jag ut sex av de bästa makeupartisterna i spelet för att se vad jag gjorde fel. Fortsätt rulla för de tips och tricks de svär vid.