Makeup 25 apr 2020 Jag är en skönhetsredaktör, och det här är de bästa ögonskuggspaletterna jag någonsin har använt Lita på mig, jag har provat dem alla.

Makeup 25 apr 2020 Jag är en skönhetsredaktör, och det här är de bästa ögonskuggspaletterna jag någonsin har använt Lita på mig, jag har provat dem alla.

Inget av detta är dock att säga att jag inte älskar alla paletter i min samling som om jag själv hade fött dem. Jag skäms för att erkänna att jag en gång i månaden sätter mig ner och rengör var och en för att göra den som ny, även om den inte har berörts sedan förra gången. Det är ett problem och jag behöver hjälp. Men nyligen har jag blivit mer och mer medveten om hur allvarligt min besatthet av skönhet påverkar planeten negativt och bestämde mig för att åka hem med alla produkter som jag bara inte använder. Naturligtvis tog mina pallar bördan av offret.

De goda nyheterna som kom ur detta är att jag verkligen tog tillfället i akt att luta mig tillbaka och reflektera över vad som gör en palett riktigt cool. När jag delade de som var kvar och de som var kvar, noterade jag några gemensamma nämnare bland väktarna. Det räcker inte för mig att en palett helt enkelt erbjuder ett bra urval av nyanser, den måste också rymma smöriga, lättblandade pigment som inte kräver en experthand. Framför allt bör nyanser vara riktigt användbara. Och jag menar var och en. Faktum är att under hela min sanering, om jag valde en skiva med ens en ton intakt, skulle jag gå till “donationshögen”.

Så utan vidare har jag sammanställt en lista över de bästa ögonskuggspaletterna genom tiderna, så du behöver inte stå ut med några röriga palettutbrott som jag gjorde. Fortsätt rulla genom de 16 paletterna som jag inte kan klara mig utan.